Decodom 0 5578x

Nové indukčné varné panely: Jednoduchá cesta k dokonalej chuti

Ešte stále sa u nás stretávame s tendenciou mať pochybnosti pred varením na indukcii a indukčnými varnými panelmi. Pritom ich obsluha je jednoduchá vďaka zabudovanej elektronike a ich nespochybniteľným benefitom je výrazne rýchlejší ohrev. Vďaka tomu vieme vyčarovať lahodné pokrmy za kratšiu dobu. Presné nastavenie teploty jednotlivých varných zón podľa aktuálnej potreby navyše zabraňuje plytvaniu energií, čo sa pozitívne odrazí aj vo vyúčtovaní za elektrinu.

Kuchyňa Cora


Exotická inšpirácia. Prinášame do Vášho interiéru atmosféru ďalekých krajín v exotických vyhotoveniach drevín a farieb.

Viac na www.decodom.sk

Elektrická rúra AEG

Širokú ponuku spotrebičov AEG a Electrolux nájdete na eshope alebo v predajnaich Decodom.

Dostupné v eshope

Elektrická rúra AEG

Širokú ponuku spotrebičov AEG a Electrolux nájdete na eshope alebo v predajniach Decodom.

Dostupné v eshope

Elektrická rúra AEG

Širokú ponuku spotrebičov AEG a Electrolux nájdete na eshope alebo v predajniach Decodom.

Dostupné v eshope

Varná platňa

Najlepšie rady pri výbere správnej varnej platne dostanete v našich predajniach.

Vybrať predajňu

Pracovná doska

Praktické rady pri výbere pracovnej dosky nájdete v našom článku:

Vyberáme pracovnú dosku

Zobraziť článok

Kuchynské doplnky

V predajniach Decodom si zariadite kuchyňu nielen nábytkom ale aj doplnkami, dekoráciami a kuchynským riadom.

Vybrať predajňu

Kuchyňa Cora vo vyhotovení šedý kameň.

Európu aktuálne ovládol trend tenkých kuchynských pracovných panelov. Indukčné varné panely s technológiou Slim Fit tak môžu byť umiestnené na pracovnej ploche, ktorá má hrúbku iba 28 mm a to bez nutnosti prednej ventilácie. Unikátny dizajn aj najmodernejšia technológia varných panelov Electrolux umožnia prípravu tých najchutnejších jedál za výrazne kratší čas.

Kuchyňa Porta


Pri tejto kuchyni prevládajú vzájomné farebné kombinácie dekorov, ktorými sa každá kuchyňa stáva novým originálom. Kombináciou rovných pravouhlých línií výplní vlysov a trendových úchytiek sa jej dizajn ešte zvýrazňuje.

Viac na www.decodom.sk

Kuchynský drez

Kvalitné kuchynské drezy od renomovaných svetových výrobcov Blanco a Franke sú najlepším spojením ceny a kvality. V ponuke sú granitové, silgranitové a nerezové drezy v rôznych tvaroch a veľkostiach, s odkladacou plochou alebo bez. 

Viac na www.decodom.sk

Kuchynská batéria

Správny výber vodovodnej batérie je veľmi dôležitý, pretože plní nielen svoju funkciu, ale bude aj dizajnovým kúskom. Granitové, nerezové alebo mosadzné batérie sú nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti.

Viac na www.decodom.sk

Pracovná doska

Pracovné dosky v rôznych veľkostich a atraktívnych vzoroch, či už je to prírodný odtieň dreva alebo kameňa. Správny výber pracovnej dosky je dôležitý, pretože aj Vašu kuchyňu si môžete zariadiť štýlovo a trendy.

Viac na www.decodom.sk

Vybavenie zásuviek

Šikovní pomocníci do kuchynských zásuviek. Rôzne druhy príborníkov a protišmykových gúm. Stačí si vybrať ten správny rozmer a tvar a vaše skrinky sa stanú razom praktickejšie a prehľadnejšie.
Profesionálne rady dostane v našich predajniach.

Vybrať predajňu



Indukčný varný panel Electrolux EIV654

Štyri samostatné segmenty v ľavej polovici varného panela sa môžu vďaka funkcii FlexiBridge spájať do rôzne veľkých celkov a vytvoriť tak väčšiu či menšiu varnú plochu podľa toho, čo práve potrebujete.

Dostupný v eshope

Kuchyňa Porta vo vyhotovení dub pílený bardolino a láva.

Indukčný varný panel sa dá umiestniť na pracovnú plochu s hrúbkou 28 mm, pod ktorou sa nachádza akákoľvek rúra Electrolux tak, že nie je potrebný oddeľovací panel. Technológia Slim Fit ťaží naozaj z každého centimetra.
Indukčné varné panely Electrolux si vo vašej kuchyni obľúbite rýchlo – stanú sa doležitými a spoľahlivými partnermi pri vašich kulinárskych počinoch. Zohrejú sa rýchlejšie než iné typy varných panelov a rýchlejšie tiež reagujú na zmenu teploty.

Ovládanie varných plôch pomocou plne dotykového farebného TFT displeja ponúka väčšie posuvné ovládače, ktoré uľahčujú varenie. Zmena úrovne sa dá nastaviť rýchlejšie, jednoduchšie a presnejšie. Užívateľské rozhranie Infiniteᵀᴹ automaticky detekuje hrnce a panvice. Hneď ako je nádoba na varnú dosku umiestnená, rozsvieti sa iba ten ovládací prvok, ktorý zodpovedá umiestnenému hrncu alebo panvici. V opačnom prípade nijako neruší.

Varný panel Electrolux EIV744

S funkciou Multiple Bridge na našom indukčnom varnom paneli môžete vytvoriť viaceré veľké oblasti na varenie. Kombinované varné zóny používajú rovnaké nastavenia teploty a času. Takže môžete súčasne používať širokú škálu kuchynského riadu, od veľkých panvíc až po pekáče.

Dostupný v eshope

Pôvodné kríže na varných paneloch určujúce varné zóny boli nahradené minimalistickejším dizajnom Windmill pripomínajúcom veterné mlyny. Týmto sa varné panely Electrolux odlišujú od ostatných. Samozrejmosťou je funkcia Bridge – spája dve varné zóny do jednej veľkej – s rovnakým nastavením teploty aj času. Ideálne sa tak hodí na väčšie hrnce pri varení pre viac osôb a má dosť miesta aj pre gril Plancha.

Spotrebiče Decodom

Širokú ponuku spotrebičov Electrolux nájdete v našich predajniach alebo v eshope.

Nové indukčné varné panely myslia aj na zvýšenú bezpečnosť. Indikátory zostatkového tepla prezradia, či sú jednotlivé varné plochy už chladné a teda pripravené na očistenie. Všetky ovládacie prvky môžete počas varenia uzamknúť bez toho, že by sa zmenilo nastavenie teploty varných zón. Jedným stlačením možno celý proces varenia pozastaviť, čím sa všetky varné zóny automaticky nastavia na teplotu, ktorá pokrmy udrží teplé, ale nespáli ich.

Zdroj: Electrolux, AEG.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.