Decodom 0 2346x

Zdravé a revolučné varenie

Objavte revolučnú rúru H-KEEPHEAT od značky Hoover, ktorá uchová jedlá chutnejšie a zdravšie pripravené ihneď na konzumáciu, a to po dobu až 7 dní. Vďaka patentovanej technológii ExeverTM využívanej výhradne značkou Hoover si môžete pokrm uvariť dopredu, rúra ho bude bezpečne zahrievať pri servírovacej teplote a vy ho v priebehu týždňa môžete podávať na stôl v akomkoľvek okamihu. Okrem toho možno túto rúru s objemom 75 litrov využiť pre bežné pečenie až na 5 úrovniach, rozdeliť ju na dva samostatné priestory alebo využiť niektorú z funkcií zdravého varenia pri nízkych teplotách 70–100°C.

Ako uchovávanie potravín v rúre H-KEEPHEAT funguje?

H-KEEPHEAT posúva návyky uchovávania vareného jedla smerom k lepšej a zdravšej variante vďaka patentovanej technológii ExeverTM. Postup je jednoduchý. Uvarené alebo upečené jedlo či už z rúry alebo napríklad z panvice vákuovo zabalíte v priloženej vákuovacej súprave (vrecká a vákuovacia zváračka), vložíte do rúry a spustíte špeciálny program, ktorý udržuje v rúre teplotu 63 alebo 70°C podľa typu jedla, a to po dobu až 7 dní. Nastavená teplota je dostatočne vysoká na to, aby sa v jedle nemnožili baktérie, ale zároveň nízka na to, aby sa jedlo neznehodnotilo. Pokrm zostane chutný, šťavnatý a zachová si svoje nutričné ​​hodnoty. Vybrať a servírovať ho môžete kedykoľvek a vyhnete sa tak zbytočnému ohrievaniu chladného jedla v mikrovlnnej rúre.

Predajne Decodom

Kompletnú ponuku značkových spotrebičov Hoover a Candy vám predstavíme v predajniach Decodom.

Pri tomto špeciálnom programe rúra spotrebováva len malé množstvo energie, mobilná aplikácia Wizard neustále monitoruje správny chod a upozorní vás pri výpadku prúdu. Veľkú a chutnú večeru pre rodinné stretnutie alebo priateľov si tak môžete pripraviť dostatočne dopredu alebo budete mať vždy po ruke niečo teplého do žalúdka.

Extra tip:

K správnej funkčnosti a užívateľskému komfortu kuchyne prispieva správne rozmiestnenie inštalácií, dobrý výber spotrebičov a ich praktické rozmiestnenie.
Radi vám pomôžeme, stačí si vybrať z našich služieb.

Jedna rúra, tri funkcie

Okrem uchovávania pokrmov pri teplote servírovania môžete rúru využiť na klasické pečenie v jednom veľkom alebo vo dvoch oddelených priestoroch. Zasunutím predelového plechu získate dve na sebe nezávislé rúry, v ktorých môžete piecť pri odlišných programoch aj teplotách, bez toho, aby sa zmiešali chute a vône, dokonca ani v prípade, že v hornej časti pečiete koláč a v spodnej časti rybu. Ďalšou výhodou rúry H-KEEPHEAT je možnosť zdravého pečenia pri nízkych teplotách v rozmedzí 70–100°C.

Wi-Fi a konektivita

Rúra H-KEEPHEAT je plne pripojená k Wi-Fi. V mobilnej aplikácii Wizard získate viac ako 150 receptov na mieru vašej rúre, 20 receptov pre varenie pri nízkych teplotách a tipy a triky na používanie rúry. Na diaľku môžete rúru ovládať alebo sledovať priebeh pečenia, kompatibilná je s hlasovými asistentami pre inteligentnú domácnosť Alexa a Google Assistant (hlasová funkcia je dostupná len v angličtine).

Zdroj: Candy a Hoover

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.