Decodom 0 2891x

Kuchyne vyladené pre každého

Už 20 rokov Vám prinášame krásne a kvalitné kuchyne, ktoré vyrábame s láskou k poctivému remeslu. V jubilejnom 20. roku sme pripravili výnimočné riešenia pre Vašu maximálnu spokojnosť.

Nové sú nielen technické riešenia kuchýň Family, ale aj nádherné farebné vyhotovenia predných plôch, či už v drevitých dekoroch alebo v trendových farbách technických materiálov, ako sú betón, grafit a kov. Farebné riešenie nových kuchýň dokáže v každej domácnosti navodiť pocit pohody a prílev pozitívnej energie. Špecializujeme sa na výrobu kuchýň, ale zároveň si uvedomujeme aktuálne trendy v bývaní, ktoré snáď najviac charakterizuje prepojený priestor kuchyne a obývačky. Harmonické spojenie týchto priestorov je možné vďaka systému obývačiek Route, ktoré sú vyrobené z rovnakých materiálov a farieb ako kuchyňa. Ako takýto interiér bude vyzerať, vám v našich predajniach ukážeme pomocou realistického grafického návrhu.

Sme presvedčení o tom, že rodina a nám blízki ľudia majú v našich životoch nenahraditeľnú úlohu. Už od dávnych čias sa rodina schádzala v kuchyni, ktorá tvorí srdce domova. Kuchyňa je magické miesto, v ktorom sa dajú nájsť odpovede na vážne otázky, ale aj relax po náročnom dni v práci. V kuchyni robí dcéra svoje prvé objavy, keď s mamou pečie koláč podľa receptu starej mamy a syn s otcom rieši záhady prvej lásky.

Pekná a praktická

Ponúkame vám moderné kuchyne Family, v ktorých sa v dokonalej harmónii spája estetika s funkčnosťou. Dobrá kuchyňa je nielen krásna, ale aj praktická. Premyslený systém vnútorného života sa hravo postará o poriadok a podporuje tak zjednodušenie pracovných úkonov. Ak máte všetko, čo potrebujete v dosahu svojich rúk, práca beží ako po masle.

Vďaka novým investíciám sa nám podarilo bez výrazných obmedzení zaradiť do výroby 150 000 výrobných položiek, z ktorých je možné navrhnúť našim zákazníkom kuchyňu. Slovenskí spotrebitelia tak za svoje peniaze dostanú strojovú kvalitu na každý, aj ten najmenší kúsok nábytku. Kvalita je pre nás kľúčovou vlastnosťou a považujeme ju za našu povinnosť.

Vývoj nových trendov v bývaní sledujeme na celosvetových výstavách nábytku v talianskom Miláne alebo nemeckom Kolíne. Pravidelne sa aktívne zúčastňujeme výstavy Nábytok a bývanie v Nitre, na ktorej prezentujeme svetové trendy slovenským zákazníkom, ktorý je z roka na rok náročnejší a očakáva prémiovú kvalitu a služby. Naša práca na výstave je takmer vždy ocenená návštevníkmi, ale aj odbornou porotou.

Laserová technológia

Ako jediný výrobca na Slovensku používame precíznu laserovú technológiu. Výhodou laserového opracovanie je bezchybný spoj, ktorý okrem vysokej dizajnovej hodnoty, prináša aj praktický význam. Spoj je vodotesný, kompaktný, odolný voči teplu, a preto mu nehrozí odlepenie ani pri umiestnení v blízkosti elektrospotrebičov alebo tepelných zdrojov.
V posledných rokoch Decodom investoval do špičkových výrobných technológií takmer 30 mil. €. Ďalšou významnou investíciou v hodnote 3 mil. € je implementácia nového IT systému IFS, ktorý riadi a optimalizuje celú výrobu.

Ako nestrácať čas pri plánovaní kuchyne?

Možností, ako si naplánovať novú a modernú kuchyňu je viac. Medzi tie tradičné patrí návšteva niekoľkých kuchynský štúdií a predajní s nábytkom a následné zvažovanie plusov a mínusov jednotlivých ponúk. Ak potrebujete ďalšie informácie, tak sa musíte do jednotlivých predajní vrátiť a ponuku doplniť priamo na mieste. Ak ste zamestnaný, tak nám dáte za pravdu, že tento spôsob je časovo veľmi náročný a kvôli novej kuchyni si musíte míňať dovolenkové dni, ktoré by ste si radšej užili niekde v pokoji a s vašou rodinou či priateľmi. Štátne sviatky už tiež nevyužijete, pretože predajne zostávajú počas nich zatvorené.

Ako teda na to? Plánujte doma.

Vďaka novej službe Kuchyne Online je plánovanie vašej novej kuchyne jednoduché, bezpečné a pohodlné. Vyplňte dotazník a na základe týchto informácií vám skúsený špecialista na kuchynské linky navrhne riešenie vašej kuchyne. Návrh vám zašle mailom a ďalšie potrebné informácie si vyžiada telefonicky.

Aké výhody získate?

Môžete zostať bez starostí a spoľahnúť sa, že kuchyňa bez problémov sadne na určené miesto. Služba v sebe zahŕňa vypracovanie technickej dokumentácie, ktorá znázorňuje aj správne rozmiestnenie inštalácií (voda, elektrina, plyn). A navyše nemusíte nikam chodiť, takže šetríte svoj čas.

Investícia do budúcnosti

Každé poctivé remeslo musí mať svojich nasledovníkov, a práve preto sa spoločnosť Decodom, ktorá patrí k najväčším zamestnávateľom v regióne, zapojila do systému duálneho vzdelávania. Ako prvá na Slovensku získala certifikát na túto činnosť, a tak sa študenti strednej školy v Topoľčanoch môžu vzdelávať s našimi profesionálmi a byť tak plnohodnotnou súčasťou tímu 1300 zamestnancov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.