Decodom 0 3706x

Top trendy v kuchyniach

Aj v roku 2020 vám prinášame kuchynské novinky, v ktorých sa v dokonalej harmónii spája estetika s funkčnosťou. Dobrá kuchyňa je nielen krásna, ale aj praktická. Premyslený systém vnútorného života sa hravo postará o poriadok a podporuje tak zjednodušenie pracovných úkonov. Ak máte všetko čo potrebujete v dosahu svojich rúk, práca beží ako po masle.

Kuchyňa Rea

Pravouhlé línie a hladký povrch kuchyne Rea je zaodetý do trendových farieb, ktoré sú inšpirované prírodou a konštrukčnými materiálmi v našich interiéroch. Hrdza, kov, betón a červený piesok dodajú kuchyni výnimočný charakter. Akcentom sú drevité vzory dubu a jaseňa.

Kuchyňa Rut

Klasický rámový dizjan kuchyne Rut je nadčasový a vhodný do mnohých interiérov. Trendová ponuku farieb posúva model Rut do ponuky top kuchýň.

Kuchyňa Ima

Minimalizmus v kuchyni je naplno realizovaný v novom modeli kuchyne Ima. Čerešničkou na torte nadčasových hladkých línií je použitie trendovej integrovanej úchytky nerezovej farby pre kuchyňu Ima, alebo pre kuchyňu Ima 2 vo farbe titánu.

Kuchyne Family

Kuchyne Family vám navrhneme presne podľa vašich predstáv. Samozrejme s ponukou špičkových služieb.

SERVO-DRIVE- elektrická podpora otvorenia

S technológiou pohybu je otváranie fascinujúco jednoduché: Stačí ľahké ťuknutie a výklopy, výsuvy a chladničky sa už otvárajú akoby sami od seba. BLUMOTION sa postará o mäkké a tiché dovieranie.

Otváranie a zatváranie výklopov je naozaj hračka

Ľahké ťuknutie na čelo a výklopy sa už otvárajú pomocou SERVO-DRIVE pre AVENTOS. Aj tie najväčšie a najťažšie čelá sa pohybujú nahor doslova akoby žiadna sila príťažlivosti neexistovala. Pohodlné a jednoduché zatváranie: O to sa postará výborne prístupný vypínač na boku korpusu. S BLUMOTION je dovieranie jemné a tiché.

Komfortný prístup

Keďže sa výklopy pri otváraní pohybujú úplne nahor, mimo oblasti pohybu, používateľ kuchyne získava veľmi dobrý prístup do vnútra skrinky.

Ručné používanie

Napriek elektrickej podpore pohybu sa výklop dá kedykoľvek bez obmedzenia otvoriť alebo zatvoriť aj ručne. SERVO-DRIVE pre AVENTOS sa tým nepoškodí.

Identifikácia kolízie

Pri manipulácii so SERVO-DRIVE pre AVENTOS nehrozia vôbec žiadne nebezpečenstvá. Ak čelo nabehne na časť tela alebo na nejaký predmet, postup otvárania resp. zatvárania sa automaticky a okamžite zastaví.

Deaktivovanie

Je prirodzené, že SERVO-DRIVE pre AVENTOS sa dá ľahko vyradiť z činnosti – najlepšie pomocou zásuvky s vypínačom. Je to výhodné predovšetkým vtedy, ak napríklad treba čistiť čelá.

Článok bol vytvorený v spolupráci so spoločnosťou Blum.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.