Decodom 0 1764x

Vyperte svoje výhovorky s práčkou Beko

Užite si svoje obľúbené aktivity naplno a bez strachu zo škvŕn a potu. Prípadne nehody potom vyriešia práčky Beko.

„Veď je tam mokro. A hlavne blato!”

Plán bol vyraziť na bicykel a… je tam morko! Ale čo natom, s práčkou Beko Vás pár kaluží a trochu blata na tričku nerozhodí. Práčky Beko SteamCure totiž dokážu s parou divy a z funkčného oblečenia odstránia škvrny aj pot bez stôp a hlavne šetrne.

„Nechcem s veľmi ušpiniť!“

Samozrejme, že sa na záhrade asi zašpiníte, ale predsa by ste jej nedali košom? Zo škvŕn od hliny a trávy si hlavu robiť nemusíte. Naša para SteamCure s nimi zatočí a v kombinácii s automatickým dávkovaním prostriedku. AutoDose sa ani nemusíte starať, koľko gélu do práčky naliať. Zabezpečí to sama a ešte ušetríte správnym dávkovaním!

Spotrebiče Beko

Kompletnú ponuku spotrebičov Beko nájdete v predajniach Decodom.

„Nemám nič na prezlečenie. A toto sú nové šaty!“

Užite si pohodu letného grilovania so zásterou aj bez nej. Para SteamCure sa potom o škvrny postará, alebo osvieži inak čisté, ale napáchnuté šaty. A pokiaľ by ste nevedeli, ako svoje nové šaty prať, nechajte si poradiť aplikáciou HomeWhiz , alebo si rovno stiahnite nový program, ktorý bude na nové šaty ako uliaty.

„Nechcem mať tie svetlé kraťase od trávy.“

Rozbehnite sa bez strachu na penaltu! Ako správne mieriť, to neporadíme, ale ako odstrániť škvrny od trávy zo svetlých kraťasov, to už je náš ťah na bránku.

„To zase bude špinavých utierok a bielizne!“

Urobte si poctivé zásoby húb a čistenia sa neľakajte. Špinavé utierky aj nohavice z lesa nemusíte prácne predpierať, para SteamCure ich vyčistí hneď na prvý pokus.

„Pôjdeme, až vonku trochu uschne.“

Užite si hranie a radosti so svojim štvornohým kamarátom bez ohľadu na počasie a koľko blata má na topánkach. Radujte sa s ním a starosti o škvrny prenechajte práčkam Beko.

Ako to teda funguje?

Technológia SteamCure tvorí v priebehu prania paru, ktorú vstrekuje do bielizne. Tá prenikne medzi vlákna textílie, kde nečistoty naparí a zmäkčí. Škvrny sa potom v priebehu prania jednoducho uvoľnia. Nie je tak potrebné bielizeň predpierať a používať chemické prostriedky, ktoré oproti pare oblečenie ničia a môžu spôsobovať blednutie farieb a zničenie tkaniny.

Zdroj: Beko

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.