Decodom 0 2514x

Výhody inteligentnej domácnosti

Vďaka pokročilým technológiám už inteligentná domácnosť nie je len snom!

Plňte si svoje sny – predstavte si, že ovládate všetky spotrebiče vo vašej domácnosti iba pomocou vášho hlasu alebo mobilného telefónu! My vám teraz ukážeme všetky benefity života v inteligentnej domácnosti so smart spotrebičmi Hoover.

Benefity

Ako sme už spomenuli, hlavnou výhodou inteligentnej domácnosti je určite komfort. Nič neprekoná ten pocit, keď sa kvôli spotrebičom nemusíte dvíhať, ale ovládate ich pohodlne z pohovky v obývacej izby. Ďalší neprehliadnuteľný benefit je šetrenie energie: už žiadne zabudnuté rozsvietené svetlo alebo nevypnutá klimatizácia, všetko je možné vypnúť na diaľku, napríklad cestou do práce. Súčasťou týchto možností je aj zaistenie bezpečnosti domova, od moderných technologických systémov, ktoré monitorujú nechcené vniknutie až po inteligentné systémy, ktoré upozornia na únik plynu alebo vody.

Hoover a pripojenie k Wi-fi

Pre splnenie všetkých potrieb zákazníkov, ponúka značka Hoover unikátny set funkcií, ktorý perfektne doplní váš životný štýl. S možnosťou pripojenia spotrebičov k Wi-fi a aplikácie hOn, ľahko ovládate výkon spotrebičov, využívate mnoho ďalších funkcií a tipov a dostávate pravidelné notifikácie o stave spotrebičov a potreby údržby.

Spotrebiče Decodom

Ponuku šikovných spotrebičov vám predstavíme v predajniach Decodom.

Varenie

Pokiaľ chcete svoje spotrebiče ovládať len pomocou hlasu, Hoover vám to umožní! Napríklad, ak ste zvyknutí používať Google Home alebo Alexu od Amazonu, stačí zapnúť rúru, nastaviť teplotu a opýtať sa vašej rúry na radu. Navyše, je tu k dispozícii veľa zdravých receptov, čakajúcich len na to, až ich rúra uvarí.

Chladenie

A to stále nie je všetko! Pokiaľ chcete mať stopercentnú kontrolu nad svojím domovom, aplikácia hOn vytvorí váš vlastný prehľad potravín uskladnených vo vašej chladničke a upozorní vás v prípade, že sa blíži dátum spotreby. Predíďte nechcenému plytvanie a využite tieto šikovné funkcie.

Pranie

Práčka H-WASH 500 je obohatená skvelými funkciami v aplikácii hOn, ktoré robia z bežného prania naozajstný komfortný zážitok. Na diaľku môžete upravovať fázy pracieho cyklu, pohodlne vyberať medzi ďalšími 20 cyklami podľa prepratých materiálov a dostávať upozornenie, keď váš prací program skončí. Je tiež možné vytvoriť si pomocou aplikácie virtuálnu skriňu, stačí si nafotiť štítky na vašom oblečení. Podľa štítkov potom aplikácia hOn odporučí vhodný program.

Zdroj: Hoover

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.