Decodom 0 2381x

Tipy a triky pre elektrickú a mikrovlnnú rúru

Jednoduché rozmrazovanie

Vedeli ste, že môžete tiež rozmraziť jedlo v rúre? Rozmrazte akékoľvek jedlo počas niekoľkých minút pomocou funkcie ROZMRAZOVANIE, bez toho aby ste zmenili obsah bielkovín v jedle. Kruhové výhrevné teleso a ventilátor distribuujú teplo dookola, ako je potrebné pri rozmrazovaní.

Príprava chrumkavého kurčaťa

Tajomstvo krásne chrumkavého kurčaťa? Zabaľte mäso do jemne navlhčeného papiera na pečenie, čím zaistíte, že mäso nevyschne. Nastavte rúru do statického alebo ventilovaného režimu a potom 10 minút pred koncom doby varenia kurča odkryte a rúru prepnite do režimu gril, ktorý vytvorí chrumkavú kôrku.

Odstránenie nepríjemných zápachov

Naplňte plytkú obdĺžnikovú nádobu šťavou z niekoľkých citrónov. Nádobu vložte do rúry na 180 až 250 stupňov, v závislosti na intenzite nepríjemného zápachu, a varte 30 až 40 minút. Odparujúci sa citrónová šťava odstráni pachy a zanechá v rúre krásne sviežu vôňu. Ak nemáte radi citrón, môžete použiť akýkoľvek iný druh citrusových plodov.

Predajne Decodom

Kuchyňu a spotrebiče vám naplánujeme v predajniach Decodom.

Čistenie mriežok v rúre

Najlepším spôsobom, ako vyčistiť aj ten najšpinavší rošt, je vyňať ho z rúry a vyčistiť ho špongiou a univerzálnym odmasťovačom alebo bielym octom, potom nechať rošt 10 minút namočený vo vode, opláchnuť a dôkladne osušiť.

Odstránenie vosku z látok

Ak chcete vyčistiť látky znečistené sviečkami, čo najviac zoškrabte studený vosk. Potom zohrejte znečistenú látku v mikrovlnnej rúre na výkon P80 po dobu 1 minúty a škvrnu utrite papierom alebo zvyškom látky.

Jednoduché lúpanie paradajok

Umyte paradajky a osušte. Odstráňte stopku a narežte šupku na hornej časti do kríža. Vložte do mikrovlnnej rúry, na tanier, na 20 sekúnd na výkon P50 (500 wattov). Po vychladnutí ich olúpte.

Sterilizácia hubiek na riad

Hubku na riad umyte studenou vodou a vyžmýkajte. Naplňte plastovú misku vodou a citrónovou šťavou (alebo malý pohár octom) Ponorte hubku a zapnite mikrovlnnú rúru po dobu 5 minút na výkon P100.

Zdroj: Candy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.