Decodom 0 2864x

Technológie, ktoré nám šetria čas

Poznáme to všetci. Umyť pohár je jednoduché ale napríklad hrniec alebo zapekaciu misu, s tým sa človek poriadne potrápi. My vo Whirlpool to dobre vieme a preto sme vyvinuli technológie, ktoré vám uľahčujú prácu v domácnosti.

Najsilnejším bojovníkom je unikátna technológia PowerClean Pro, ktorá vyčistí aj tú najhoršiu špinu z hrncov, panvíc a plechov bez toho, aby ste museli riad predumyť, namáčať alebo drhnúť. Využíva vysokotlakové vodné dýzy v spodnom koši, ktoré účinne odstraňujú zaschnuté alebo pripečené zvyšky jedla. Pomocou skoseného uhla vodných dýz a až dvakrát vyššiemu tlaku naviac zaisťuje ešte lepšie výsledky umývania pri obsiahnutí väčšej plochy riadu. Tým, že veľké kusy riadu umiestnite do umývačky vertikálne, znečistenou stranou smerom k dýzam, vznikne viac miesta pre ostatný riad.

Samotná technológia 6. ZMYSEL šetrí vaše ruky aj peňaženku. 6. zmysel sám vyhodnotí, aký program a teplota sú nevyhnutné pre umytie riadu a tiež automaticky prispôsobí umývací cyklus úrovni znečistenia riadu. Ušetrí tak až 50% energie, vody a času.

Vybrané modely umývačiek riadu disponujú ďalšími technológiami, ktoré zmenia vaše doterajšie skúsenosti s umývaním riadu.

Účinné umývanie vyrieši PowerClean Pro. Ako to ale urobiť so sušením riadu? Utierku nechajte bokom, využite radšej funkciu PowerDry. Inovatívny 3D systém cirkulácie vzduchu odvádza paru z vnútra umývačky, takže keď otvoríte dvierka, je úplne suchý a bez pary. Riad je navyše lesklý a bez zaschnutých kvapiek, a vy tak môžete umytý riad rovno servírovať na stôl.

Ďalšou zaujímavou a energeticky šetrnejšou možnosťou sušenia riadu je funkcia NaturalDry. Počas fázy sušenia automaticky pootvorí dvere umývačky riadu, čím umožní prirodzené prúdenie vzduchu do vnútra spotrebiča. Dvere sa otvoria až vo chvíli, keď teplota klesne pod 40 ° C, takže nedôjde k poškodeniu vášho nábytku.

Predajne Decodom

Kompletnú ponuku spotrebičov Whirlpool nájdete v obchodných domoch a kuchynských štúdiách Decodom.

A čo s plne integrovanými umývačkami riadu? U nich človek nikdy nevie, v akej fáze sa umývací cyklus práve nachádza. To ale neplatí s funkciou Light On The Floor, teda „svetlo na podlahe“. Špeciálne navrhnutý lúč svetla signalizuje na podlahe stav umývacieho cyklu a vy tak máte prehľad o situácii.

Občas človek potrebuje umyť len pár kusov riadu. Lenže zapínať kvôli tomu celú umývačku riadu je zbytočné. Preto umývačky Whirlpool ponúkajú funkciu Multizone, ktorá umyje len vybraný kôš, horný alebo dolný, a vy tak nemusíte čakať, až sa umývačka naplní celá.

Nič nepočujete? Tak je to správne. Naše umývačky riadu sú totiž ako myšky. Vybrané modely vás prekvapia svojou nízkou hlučnosťou, ktorá môže byť aj menej ako 44 dB.

Zdroj: Whirlpool

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.