Decodom 0 3520x

Pekná a praktická kuchyňa

Pripravili sme pre vás kuchyne, v ktorých sa spája estetika s funkčnosťou. Dobrá kuchyňa je nielen krásna, ale aj praktická. Premyslený systém vnútorného života sa hravo postará o poriadok a podporuje tak zjednodušenie pracovných úkonov. Ak máte všetko čo potrebujete v dosahu svojich rúk, práca beží ako po masle.

Najnovší model kuchyne Tea je riešený veľkoryso hlavne v spodnej časti. Praktické usporiadanie skriniek do tvaru „U“ je odľahčené použitím otvorených políc, ktoré prirodzene spájajú kuchynskú linku s obývačkou či jedálňou.

Kuchyne Family

Inšpiráciu a praktické rady nájdete v novom katalógu kuchýň Family.

3 NAJDÔLEŽITEJŠIE CHARAKTERISTIKY PRAKTICKEJ KUCHYNE

1. Dobré pracovné postupy
Kuchynské príbory, fľaše alebo potraviny – všetko pekne usporiadané vo vhodnom vnútornom členení. Takto úhľadne organizovaná ide práca ľahko od ruky.

2. Optimálne využitie priestoru
Široké, vysoké a hlboké výsuvy lepšie využívajú poskytnuté miesto. Pomocou správne zvolených skriniek môžete individuálne usporiadať úložný priestor.

3. Vysoký komfort obsluhy
Jednoduché otváranie a jemné a tiché zatváranie zásuviek zvyšujú komfort v kuchyni. V našich kuchyniach sa uplatňuje najmodernejšia technika.

Aby všetko fungovalo

Ušetrite čas a vzdialenosti. Už pri plánovaní kuchyne si premyslite, kde a aké kuchynské pomôcky budete v budúcnosti potrebovať. To je kľúč k jednoduchým pracovným postupom.

Zóna VARENIA
Pomôcky na varenie a pečenie, ako sú panvice, hrnce, kuchynský príbor alebo plechy na pečenie ukladajte podľa možnosti priamo pri sporáku a rúre.

Zóna PRÍPRAVY
Ideálne miesto na pracovnú plochu je medzi drezom a varnou doskou, vďaka čomu máte krátku vzdialenosť k vode, varnej doske i k nádobe na odpadky.

Zóna UMÝVANIA
Pri umývaní, čistení a likvidácii je dôležitá hygiena. Vo výsuve pod drezom musí byť všetko dobre prístupné a uložené v čistote.

Zóna UKLADANIA
Do blízkosti si ukladajte príbory a poháre. Prestieranie stola je tak pohodlnejšie. Ak je nablízku ešte aj umývačka, uloženie čistého riadu je raz dva hotové.

Zóna ZÁSOBY
Potraviny odkladajte centrálne. Veci ukladajte tak, aby boli pohodlne dosiahnuteľné, ľahko prístupné a dbajte pritom na krátke vzdialenosti.

Kuchyne Family

Spoznajte nový dizajnový rad kuchýň Family, ktorý pre vašu spokojnosť vytvorila spoločnosť Decodom.

ZÁSUVKY TANDEMBOX – ANTARO

Jednotný systém. Najvšestrannejšie možnosti. TANDEMBOX, osvedčený kovový zásuvkový systém, ponúka široké spektrum použitia. Základom je vždy osvedčená korpusová lišta TANDEMBOX. Stará sa o jemný ľahučký chod a vysoký komfort pohybu.

Výrazné vylepšenie techniky
TANDEMBOX presviedča už veľa rokov vysokým komfortom obsluhya univerzálnym dizajnom. Po technickom prepracovaní je zásuvkový systém na novej úrovni.

Príjemné otvorenie
Menšia sila na otvorenie a plynulejší prechod vo vznášavom pohybe zvyšujú komfort už pri otvorení.

Vylepšená kvalita
Optimalizované boky v kombinácii s novým upevnením čela sa zreteľne postarajú o väčšiu stabilizáciu.

Optimalizovaný vznášavý pohyb
Ďalšie vylepšenie komponentov v boku a korpusovej lište zdokonaľujú ľahký vznášavý chod TANDEMBOX-u a zaisťujú ešte väčšiu hladkosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.