Decodom 0 7298x

Schovaná a funkčná

Ak potrebujete práčku, sušičku alebo práčku so sušičkou z akéhokoľvek dôvodu schovať do kuchynskej linky, skrine v kúpeľni alebo šatni, siahnite po vstavanom variante. Je konštrukčne prispôsobená tak, aby sa do malého priestoru skrinky vošla bez zbytočných presahov alebo naopak hluchých miest, a to bez toho, aby bolo zásadne uberané z jej kapacity.

Vstavanú práčku a sušičku si môžete umiestniť aj do kuchyne. Musíte však v dostatočnom predstihu naplánovať umiestnenie elektroinštalácií.

Vstavanú práčku, sušičku alebo dva v jednom pračkosušičku využijete vo chvíli, keď daný spotrebič musíte, alebo chcete schovať do skrinky. Ak nemáte v kúpeľni žiadne miesto, radi ho umiestnite do kuchynskej linky, teda k ďalšiemu prívodu vody v byte. Alebo naopak miesta máte dostatok, ale nechcete, aby spotrebiče esteticky narúšali vzhľad kúpeľne, tak ju schováte do na mieru vyrobených skriniek.

V čom sú vstavané práčky so sušičkou iné?

Značka Candy vo svojom sortimente ponúka kompletnú vstavanú starostlivosť o bielizeň. Na ich spotrebičoch si teda môžeme ukázať, ako takéto „vstavby“ vyzerajú a akými funkciami sú vybavené. Ako príklad môžeme vziať vstavanú práčku so sušičkou dva v jednom. Jej rozmery sú zhruba o 3 cm na výšku a 5 cm do hĺbky menšie ako u klasickej voľne stojacej varianty. Krásne sa tak zmestí pod pracovnú dosku a ľahko ju zatvoríte do skrinky. Čelná strana spotrebiča je dizajnovo zhodná s klasickou predom  plnenou práčkou so sušičkou, a to vrátane plnohodnotného ovládacieho panelu a prehľadného digitálneho displeja. Vstavaný variant má oproti klasickému obmedzenú kapacitu, ale aj tak ponúka 8 kg kapacitu prania a 5 kg kapacitu sušenia, čo je pre bežnú domácnosť úplne dostačujúce. Pre predstavu v 8 kg práčke vyperiete približne 11 uterákov, v porovnaní s tým v bubne s kapacitou 11 kg bielizne vyperiete 17 uterákov.

Spotrebiče Decodom

Kompletnú ponuku kvalitných spotrebičov Candy nájdete v predajniach Decodom.

Múdra domácnosť a ovládanie hlasom

Vstavaná práčka so sušičkou Candy je vybavená funkciou Smart Fi Plus, ktorá umožňuje prostredníctvom NFC alebo Wi-Fi bezdotykovo prepojiť pračkosušičku s mobilným telefónom a na diaľku ju ovládať v mobilnej aplikácii. K 16 základným programom na ovládacom paneli spotrebiča získate ďalších 40 doplnkových, navyše v mobile vidíte štatistiky prania a sušenia vrátane energetickej spotreby. A ak si chcete užiť naozajstnú inteligentnú domácnosť, práčka rozozná vaše hlasové pokyny.

Rýchle vypranie a vysušenie za 59 minút

Okrem štandardných programov na pranie a sušenie ponúka pračkosušička Candy rýchly program prania a sušenia za 59 minút. Vďaka tomu budete mať oblečenie pripravené do hodiny, aj keď si naň spomeniete na poslednú chvíľu. Iste tiež oceníte rýchle programy prania na 14, 30 alebo 44 minút, sušenie vlny, alebo senzorové sušenie pre jednoduchšie žehlenie bez zbytočného pokrčenia tkaniny.

Invertorový motor pre tichý chod

Ak práčka so sušičkou disponuje invertorovým motorom, znamená to, že je úspornejšia a zaisťuje tichý chod ako pri praní, tak pri sušení. Jeho kvalitu potvrdzuje aj fakt, že značka Candy dáva na invertorový motor 11 rokov záruku zdarma. Zaujímavú konštrukciu má aj tzv. Bubon Shiatsu, ktorý má na povrchu masážne body pre šetrnú manipuláciu s bielizňou pri otáčaní.

Zdroj: Candy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.