Decodom 0 2536x

Detská izba, v ktorej nie je nuda

Deti a študenti v týchto časoch trávia vo svojich izbách omnoho viac hodín ako zvyčajne. Povieme vám, ako im ich zariadiť tak, aby sa tam cítili, čo najviac v pohode.

Ak dodržíte nasledujúce tri rady, vytvorenie ideálnej študentskej izby bude veľmi jednoduché.

Študentská izba Multi vo vyhotovení dub pílený bardolino a biela arctic.

1. Umiestnenie

Ak plánujete stavbu rodinného domu alebo máte túto možnosť v byte, umiestnite detskú, resp. študentskú izbu na severovýchod. Tento smer sa spája s poznaním, inteligenciou a vzdelaním a je obzvlášť vhodný pre tých, ktorí chcú úspešné vyštudovať a majú akademické ambície. Vhodná je aj juhovýchodná a východná orientácia, ktorá sa spája s tvorivosťou a pôsobí aktivizujúco.

2. Vlastný priestor

Detská izba slúži deťom na hru, prácu i spánok. V miestnosti je preto potrebné nielen podporiť detskú aktivitu a tvorivosť, ale vytvoriť aj priaznivé podmienky na ich uvoľnenie. Ak slúži dvom alebo viacerým deťom, vymedzte každému z nich vlastný priestor a jeho dotvorenie nechajte deťom, resp. ich k nemu prizvite.

Študentská izba Multi je vhodná pre dievčatá aj pre chlapcov.

Decodom Tip

S nábytkovou novinkou Multi od spoločnosti Decodom je vytvorenie ideálnej študentskej alebo detskej izby veľmi jednoduché. Skrinky sú dodávané samostatne, takže poskytujú takmer neobmedzený počet variácií. Vďaka univerzálnym farbám ich môžete dekoráciami pripraviť pre chlapcov aj dievčatá.

Novinka Multi

Nábytok Multi do detských a študentských izieb je dostupný cez eshop Decodom.

3. Farby

Farby patria k najdôležitejším prvkom dotvárajúcim interiér. Môžu izbu zväčšiť i zmenšiť, opticky zohriať a presvetliť alebo naopak urobiť priestor pochmúrnejší. Do detských izieb (nielen tých orientovaných severovýchodne) predstavuje vhodnú alternatívu tyrkysová a zelená farba. Žltá farba opticky zväčší, priestor, pôsobí pozitívne, podporuje pamäť a dodáva energiu.

S nábytkom Multi vytvoríte skutočne kreatívny priestor.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.