Decodom 0 4834x

Aké vlastnosti má mať dobrá detská izba?

Pre najmenšie deti by mala ponúknuť množstvo priestoru na hranie a ľahko sa dieťaťu prispôsobovať, keď rastie. Rodičia uvítajú možnosti prehľadných úložných priestorov. A študenti, ktorí už viac nechcú byť deťmi, by si ju mali ľahko vedieť premeniť na serióznu študentskú izbu.

Detský a študentský nábytok Saga vám pomôžeme navrhnúť podľa vašich predstáv.

Pekná aj praktická

Za pomoci našich profesionálnych poradcov vytvoríte deťom priestor, ktorý nie je  len účelný a praktický, ale aj bezpečný. Zaoblené hrany skriniek, bezpečnostné „nerozbitné“ sklá a certifikované, ekologicky nezávadné materiály vám garantujú maximálnu bezpečnosť vašich ratolestí.  Už vám len zostáva vybrať si, či budete ladiť izbu vášho „drobca“ do oranžovej, modrej, zelenej či neutrálnej farby. Dôležitá je aj variabilnosť jednotlivých prvkov. Usporiadanie priestoru detskej izby je veľmi dôležité v súvislosti s plynutím pozitívnej energie, ktorá prispieva k tomu aby naše dieťa bolo šťastné a zdravé

Smelo do toho

Vybrať správnu detskú izbu je vždy výzvou pre rodičov, bez ohľadu na vek ich ratolesti. Každý vek má svoje požiadavky a prispôsobiť sa im, nie je vždy jednoduché.

Ak sa rozhodnete pre detskú alebo študentskú izby z ponuky Decodomu získate širokú  ponuku typov, farieb, technického prevedenia a vysokej variability.

Pridanou hodnotou je možnosť doplnenia samostatných komponentov aj po uplynutí nejakého času a zmeniť tak pastelové farby, ktoré sa páčili vášmu dieťaťu keď malo päť rokov, za modernú drevitú farbu keď sa zmení na študenta.

Detské izby

Ponuku detských a študentských izieb nájdete v eshope Decodom.

Variabilita a kvalita

Detské a študentské izby sú vystavené vysokej záťaži preto nábytok vyrábame z odolných laminovaných materiálov a používame kovania od svetových výrobcov. V našich predajniach si vyberiete rôzne štýly. Od úplne rovných a lesklých dvierok až po frézované tvary v prírodných drevitých dekóroch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.