Decodom 0 2573x

Deň ešte nemal nikdy toľko hodín

Občas sa vám môže zdať, že v zhone moderného života nič nestíhate. A pritom stačí len vedieť delegovať povinnosti a váš deň sa zrazu úplne uvoľní. Prenechajte vysávanie robotickým vysávačom, utieranie prachu deťom a umývanie riadu umývačkám riadu Electrolux ComfortLift®.

Používanie umývačiek riadu Electrolux ešte nikdy nebolo také praktické ako dnes. Jedinečná intuitívna technológia Electrolux QuickSelect ponúka ešte jednoduchšie ovládanie. Nezahlcuje vás množstvom umývacích programov, ale ponúka vám intuitívny posuvný ovládač. Dotykom jedného prsta nastavíte čas, kedy chcete mať riad umytý a umývačka vyberie ten najvhodnejší program za vás. Za tento jednoduchý spôsob ovládania získali umývačky riadu Electrolux v minulom roku prestížnu cenu iF Design Award.

Predajne Decodom

Kompletnú ponuku kvalitných spotrebičov a odborné poradenstvo nájdete v predajniach Decodom.

Tu pohodlie spojené s používaním umývačiek riadu Electrolux ani zďaleka nekončí. Vďaka prelomovému systému ComfortLift® ušetríte nielen čas, ale aj vaše kríže. Tento systém zdvihne dolný kôš na riad do komfortnej pracovnej polohy, čím výrazne zjednoduší vkladanie aj vykladanie riadu. Aj toto riešenie si zaslúžilo cenu Red Dot ako to „Najlepšie z najlepšieho“.

Ak si myslíte, že žiadna umývačka sa nepostará o váš riad tak dôkladne ako len vy sami, tak opak je pravdou. Vylepšené sprchovacie rameno SatelliteClean® s dvojitou rotáciou prináša ešte účinnejšie umývanie riadu ako doteraz. Zaisťuje trikrát intenzívnejšie sprchovanie v porovnaní so štandardným sprchovacím ramenom, takže nemá problém dôkladne umyť ani husto naukladaný riad.

Umývačky riadu Electrolux sa navyše postarajú aj o pohodlnejšie sušenie. Už vás nečaká utieranie vlhkého či nebodaj mokrého riadu. Systém AirDry tento problém vyrieši za vás. V poslednej fáze umývacieho cyklu otvorí dvierka o 10 centimetrov, čím umožní sušenie riadu prirodzeným prúdením vzduchu. Váš riad bude suchý a bez fľakov, vaše prevádzkové náklady nižšie a váš deň voľný na trávenie času s rodinou alebo priateľmi.

Zdroj: Electrolux

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.