Decodom 0 12784x

Ako zmeniť kuchyňu na šikovnú pomocníčku?

Snom každého kuchára je mať pomocníka, ktorý je vždy ochotný a pripravený vykonať požadovanú úlohu bez zbytočných otázok a v čo najkratšom čase. V dnešnom rýchlom svete  sa táto požiadavka presunula z profesionálnych kuchýň aj do domácností. Gazdinky chcú voľný čas na rodinu, oddych alebo na ďalšie domáce práce.

Špičkovo vybavená kuchynská linka, ktorá nielen že krásne vyzerá ale je aj tým pomocníkom, ktorý vám vždy pomôže, je teraz vďaka Decodomu dostupná každému. Stačí si vybrať správne technické riešenie a kuchynská linka vám rada podá pomocnú ruku.

Vždy všetko poruke.

Trendom posledných rokov je maximálne využitie spodných skriniek. Dôvodom je dizajnové odľahčenie kuchynskej linky v hornej časti a z praktického hľadiska sa predmety ľahšie vyberajú zo spodnej časti. Ľudia s nižšou postavou určite ocenia výhody spodných skriniek pri pomyslení ako ťažko sa im dočahuje do horných skriniek.

Variabilná kuchyňa s variabilnou cenou.

Kvalitný a variabilný organizér vnútra skriniek skráti čas na hľadanie a vždy máte okamžitý prehľad kde je odložený váš obľúbený nôž alebo hrniec. Zvoľte si zásuvky, ktoré umožňujú vysunutie celého vnútra pred korpus. Získate tak ľahký prístup do zadnej časti skrinky bez nutnosti presúvania predných vecí.

Šetrite svoje zdravie, nešetrite na kuchyni. Ak sa vám zdá cena kuchynskej linky vysoká uvedomte si ako dlho a často ju budete využívať a akú cenu za ňu zaplatíte. Pri počítaní zistíte že kuchyňa vás stojí pár eur na mesiac.

Kuchyne Decodom

Kuchyne Decodom patria k najobľúbenejším.

Pohodlie, ktoré získate kvalitným návrhom určite stojí za to. Decodom však ponúka aj variabilnú cenu. Okrem akciových cien je možné cenu upraviť vhodným zvolením doplnkov a vnútorného vybavenia kuchyne.

Zameriame, nakreslíme, zmontujeme.

Ideálne zloženie vašej kuchyne vám v Decodome zadarmo nakreslia v profesionálnom 3D programe. Pri návrhu kuchyne vám odborný poradca poskytne dôležité rady, ktoré vám uľahčia rozhodovanie pri výbere vašej novej kuchyne.

K ponuke služieb patrí zameranie priestoru, do ktorého plánujete osadiť kuchynskú linku.

Služby Decodom

Profesionálne služby pod jednou strechou

Pri zameraní vám poradca môže ešte odporučiť drobné úpravy z ohľadom na perfektné fungovanie budúcej kuchyne. Je dobré ak posledný krok, teda samotnú montáž vykonajú školení pracovníci. Odbornou montážou získate predĺženú záruku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.