Decodom 0 1285x

Ako sa pripraviť na zmenu ročných období a šatníka?

Každý rok s priblížením nízkych teplôt a jesene klepe na dvere jedna z najzložitejších domácich prác. Môže to byť dlhý a komplikovaný proces. Obmena šatníka je však nevyhnutná. Našťastie existuje rada trikov a tipov pochádzajúcich zo Zeme vychádzajúceho slnka, vďaka ktorým je táto činnosť menej stresujúca, takže môžete prežívať striedanie ročných období s kľudnou hlavou. Metóda KonMari je perfektným spôsobom, ako mať šatník vždy uprataný a pripravený na použitie. Pokračujte v čítaní nášho článku, dozviete sa tak viac!

Najskôr vyberte zo šatníka všetko oblečenie: Aj keď sa Vám do úplného vyprázdnenia šatníka nechce, je to prvý krok na získanie prehľadu o tom, čo si nechať a čoho sa zbaviť.

Šatník Uno pôsobí vďaka zaujímavému farebnému prevedeniu elegantne a zároveň útulne.

Zbavte sa všetkého oblečenia, ktoré nenosíte: Tento proces sa nazýva fáza zbavovania sa nepotrebných vecí a jeho cieľom je zbaviť sa nepotrebných vecí, ktoré často ukladáte naspäť do skrine v súlade s typicky západným sklonom k hromadeniu všetkého možného. Zamerajte sa na kvalitu oblečenia, nie na jeho množstvo!

Klasický rámový tvar dverí modelu Tirol je atraktívny a obľúbený u všetkých vekových skupín.

Roztrieďte oblečenie podľa kategórií: Namiesto triedenia šatníka náhodným spôsobom sa sústreďte na konkrétnu kategóriu oblečenia (šaty, košele, sukne atď.) a postupujte týmto spôsobom. Bude oveľa ťažšie na niečo zabudnúť!

Ponechajte si všetko, čo Vám urobí radosť: Emócie by mali byť súčasťou Vašich kritérií výberu. Pokiaľ Vám šaty alebo doplnky pripomínajú krásne spomienky, ktoré Vás vždy spoja so výnimočným okamihom vo Vašom živote, ponechajte si ich.

Ak máte radi jednoduché tvary, čistejšie línie a pred experimentmi dávate radšej prednosť klasike, nábytková séria Modesto predstavuje zaujímavé riešenie.

Súťaž

Vyhrajte preplatenie kuchyne Family alebo spotrebičov Hoover a Candy.

Zložte oblečenie tak, ako by sa jednalo o origami: Majte na pamäti toto staroveké umenie skladania papiera a skúste ho aplikovať na Vaše oblečenie. Hneď ako získate nejaké skúsenosti, budete si môcť udržiavať stanovený poriadok a zároveň získate veľa miesta v šuplíkoch a na poličkách skrine!

Usporiadajte kabelky tak, že ich vložíte do seba: Máte slabosť pre kabelky? Už neviete, kde umiestniť kabelky, ktoré sa Vám doma nahromadili za celý život? Vložte jednu kabelku do druhej ako figúrku matriošku: Ďalší malý trik, ktorý Vám pomôže ušetriť miesto a harmonizovať obsah šatníku.

Každý predmet by mal mať svoje miesto: V neposlednom rade si vyčleňte presné miesto pre každú časť oblečenia a doplnkov. Je najlepšie uchovávať oblečenie vždy na svojom mieste a nepremiestňovať ich, predídete tak neporiadku.

Ste pripravení na najlepšie organizovanú zmenu šatníka, akú ste kedy urobili? A pokiaľ ide o Váš dom, spotrebiče Hoover a Candy Vám pri upratovaní podajú pomocnú ruku.

Zdroj: Hoover & Candy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.