Decodom 0 3336x

9 dôvodov, prečo kúpiť spotrebiče spolu s kuchyňou

Kuchyňa bez spotrebičov by len s ťažkosťami splnila svoj požadovaný účel. Preto svojim zákazníkom ponúkame komplexné služby pri návrhu kuchynskej linky a myslíme aj na osadenie elektrických pomocníkov. Prečítajte si, prečo je to výhodou.

1. Harmonický interiér

Vašu novú kuchyňu najlepšie pozná poradca, ktorý vám ju navrhol. Preto výber spotrebičov zverte do jeho rúk. Zohľadní veľkosť jednotlivých miestností, ich vzájomné prepojenie a celkovú dispozíciu interiéru. Môžete si tak byť istý, že kuchynská linka a spotrebiče budú harmonicky ladiť a vytvoria kompaktný celok.

2. Funkčná kuchyňa

Kuchyňa musí byť krásna, ale zároveň funkčná. Aby fungovala, navrhneme vám optimálne riešenie inžinierskych sietí. Technický návrh zohľadní všetky špecifiká vášho priestoru tak, aby vás neobťažoval pach a hluk, ktorému sa v kuchyni nedá vždy vyhnúť, hlavne ak je kuchyňa spojená s obývačkou.

Kuchyne Family

Kvalitné kuchynské novinky pre rok 2020 nájdete v predajniach a web stránke Decodom.

3. Komplexné riešenie

Spotrebiče a kuchyňa tvoria jeden celok, preto je ich dobré kupovať spolu. Ak nakupujte na jednom mieste, ušetríte čas hľadaním, ale hlavne získate garanciu kompatibility spotrebičov a kuchyne.

4. Individuálny prístup

Výber spotrebičov prispôsobíme vašim zvykom. Zaujíma nás, aké funkcie najradšej využívate a koľko priestoru potrebujete. Zvolený dizajn je zároveň vyjadrením vašej osobnosti.

Predajne Decodom

V predajniach Decodom vám naplánujeme kuchyňu vašich snov.

5. Odborné poradenstvo

Poradcovia zákazníka sa pravidelne zúčastňujú odborných školení priamo u výrobcov spotrebičov a sú tak vždy informovaní o najnovších trendoch, ktoré vám uľahčia život.

6. Exkluzívna ponuka

Na základe našich dlhoročných skúseností sme pre vás vytvorili katalóg odporúčaných spotrebičov, ktoré získate v Domoch nábytku a kuchynských štúdiách Decodom.

7. Kvalifikovaná montáž a doprava

Montáž nábytku vykonávajú školení montážnici s dlhoročnou praxou. Sú vybavení profesionálnym náradím a vďaka ich skúsenostiam prebehne montáž bez problémov.

8. Výhodná cena

Kúpou spotrebičov spolu s kuchynskou linkou môžete ušetriť, pretože ak si objednáte našu montáž kuchyne, tak osadenie spotrebičov máte od nás zadarmo.

9. Predĺžená záruka

Aby ste mohli nakupovať a používať spotrebiče bez obáv, ponúkame vám na vybrané spotrebiče predĺženú záruku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.