Decodom 0 14402x

Poďte s nami na návštevu

Pozývame vás navštíviť krásne domácnosti našich zákazníkov. Súťaž Decodomácnosť si u našich zákazníkov získala trvalú obľubu a zvyšujúci sa záujem. Každý ročník je ukážkou, že slovenské interiéry, sú skutočne krásne a naši zákazníci majú vkus a štýl. Teší nás, že môžeme byť súčasťou mnohých domácností a vytvárať tak čaro rodinného kruhu.

MAREK PETKO

Nábytok: séria Tirol
Farba a rozmery: biela arctic, 400 cm

Prvý krát som uvidel túto zostavu na internete a páčil sa mi široký sortiment tejto zostavy. Spokojný som so zloženými skriňami a jednoduchým skladaním postele. Páči sa mi bielo šedá kombinácia a k tomu červené doplnky/most na tapete, vypínače atď./.

EVA MARKOVÁ

Nábytok: obývačka Tirol
Farba a rozmery: biela arctic, 295.3 x 196.6 x 50 cm

Už dlhšiu dobu sme premýšľali nad kúpou nového nábytku do obývačky. Obetovať kvalitu na úkor financií nepripadalo do úvahy a preto sme sa rozhodli pre bielu verziu nábytku Tirol od Vašej firmy práve pre jeho čisté línie a vidiecky nádych, ktorý by tvoril zaujímavý kontrast s modernou elektronikou a minimalistickou sedacou súpravou. Nábytok nám bol dopravený už kompletne zmontovaný, stačilo upevniť úchytky a mohli sme sa tešiť z krásnej obývačky.

KAROL BALÁŽ

Vyberali sme nábytok, ktorý by ladil s kuchynskou linkou a naopak.

Nábytok: obývačka Bana, regál Bambi
Farba a rozmery: pino aurelio, 342 x 202,9 cm

TATIANA LEHOCKÁ

Od začiatku sme vedeli, že náš nábytok do haly musí byť výnimočný nielen farbou, ale aj dizajnom. Keďže sme chceli zachovať pôvodnú „poľovnícku atmosféru“, nebolo to jednoduché. Rozhodli sme sa navštíviť vaše predajne a prezrieť si ponuku. Hneď sme sa rozhodli pre zariadenie viacerých izieb vašim nábytkom. Obývaciu stenu Elin sme doplnili gaučom Fabiano. Už samotný dovoz nám spríjemnil váš šofér, pretože nám s radosťou pomohol dať nábytok až do dvora. Montáž bola jednoduchá podľa dobre spracovaných návodov. Výsledok sa nám snáď podaril, veď posúďte sami.

Nábytok: séria Elin
Farba a rozmery: kašmír, 327,4 x 206,6 x 51,2 cm

ZUZANA KMEŤOVÁ

Dlhšie som sa rozhodovala, až sa objavil Tirol v prevedení dub riviera mountain a už som neváhala, montáž jednoduchá, interiér príjemný.

Nábytok: obývačka Tirol
Farba a rozmery: dub riviera rustic mountain, individuálna zostava

Decodomácnosť 2017

Do súťaže sa prihlásite vyplnením a odoslaním prihlášky spolu s tromi fotografiami vášho nábytku.
Súťažné fotografie môžete posielať do 31.12. 2017

ZOLTÁN LACA

Pred kúpou sme sa boli u vás pozrieť, váš nábytok sa nám páčil, tak sme si dohodli návrh kuchyne (+ spotrebičov) a obývačky. Venoval sa nám pán Stanko v predajni na Galvaniho ulici a s jeho prístupom, návrhom i odporúčaniami sme boli nadmieru spokojní. Skutočne nám vedel poradiť, bol milý, ochotný, promptne reagoval na e-maily. Pri dodaní nábytku sa vyskytol problém, ale úspešne sa všetko dokončilo.
Stolík sme kupovali dodatočne v predajni v Topoľčanoch, ten sme si vybrali cez internet, ale keďže sme ho chceli čím skôr, boli sme si ho vyzdvihnúť tam :-) S nábytkom sme zatiaľ veľmi spokojní, a to ako so vzhľadom, tak aj s jeho používaním :-).

Nábytok: kuchyňa Zora
Farba a rozmery: dub nelson, dub bardolino schoko, 342,7 x 302,6 cm

DÁVID TOMAN
Chcel som vymeniť modernú kuchyňu za rustikálnu no cenovo to všade vychádzalo veľmi draho. Decodom ma prekvapil super cenou. Kuchyňa mi skvelo zapadá do starožitne ladeného interiéru. Montáž bola náročnejšia no zvládol som ju sám. Kvalita je výborná. Po 4 mesiacoch používania nemám výhrad.

Nábytok: kuchyňa Bibiana
Farba a rozmery: vanilka patina, 300 cm

LUCIA KÖSZIKLOVÁ
Pre kuchyňu značky DECODOM sme sa rozhodli na základe preferencií známych a z dôvodu, že ide o slovenský výrobok. Celkovú vizualizáciu kuchyne sme mali plus mínus vybranú, ale odborne znalosti p. Katky Šmahelovej premenili naše predstavy na skutočnosť. Pomohla nám z návrhom detailov a riešením úložných priestorov. Počas tejto doby sme mali viacero sedení, kde sme konzultovali každý detail. Montáž kuchyne prebehla bez problémov s maximálne profesionálnym prístup p. Jajcaja, ktorý neodišiel, pokiaľ nebol on sám spokojný so svojou prácou. Kuchyňa splnila všetky naše požiadavky čo sa týka priestorového riešenia, úložných systémov a celkového dizajnu, ktorá zapasovala do obývacej izby a kuchyne.

Nábytok: kuchyňa Iris
Farba a rozmery: biela arctic vysoký lesk, 514,9 x 374 cm

JÁN BACO
Kuchynku sme videli vystavenú v predajni, zapáčila sa nám cenovo aj vzhľadovo a p. Ďuríková nám ochotne a milo pomohla vyskladať finálnu zostavu. S celkovým priebehom objednávky aj montážou sme boli spokojní a spokojní sme aj s výsledkom. Zostava je pekná, funkčná a praktická.

Nábytok: kuchyňa Adela
Farba a rozmery: biela, pino aurelio, 215 x 240 cm

PAVEL VAVRO
Hľadali sme nadčasovú, modernú, flat design kuchyňu. Pozerali sme talianske kuchyne, no najviac nás oslovila slovenská z Decodomu. Ďalej sme chceli praktickú a dostatočne veľkú kuchyňu. V predajni sme strávili cca 4 hodiny, kde nám pán Ing. Staňo ochotne pomohol s výberom a podľa našich požiadaviek spravil grafickú vizualizáciu. O týždeň sme kuchyňu objednali. Montáž trvala 2 dni. Výsledok stojí za to. Veľká spokojnosť so spoločnosťou Decodom.

Nábytok: kuchyňa Tilia
Farba a rozmery: kašmír lakovaný mat, šedý kameň lakovaný mat, 453,4 x 204 cm

DALIBOR KÁLNA
Našim snom bolo mať kuchyňu v štýle vintage. Radúza sa nám zapáčila na prvý pohľad. Po dvoch niekoľkohodinových sedeniach sme spolu s našou poradkyňou pani Martinou Vaškovou vytvorili nádherný návrh kuchyne. Zmontovať ju prišiel veľmi šikovný tím z Decodomu. Nakoniec sme linku doladili doplnkami v pastelových farbách. S kuchyňou sme veľmi spokojní, ďakujeme Decodomu a hlavne pani Vaškovej :-).

Nábytok: kuchyňa Radúza
Farba a rozmery: vanilka, 200 x 400 cm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.