Decodom 0 11481x

Dom pod najväčším orechom

Keď majitelia objavili v starej časti dediny neďaleko hlavného mesta zarastený zanedbaný pozemok s obrovským košatým orechom uprostred, vedeli, že toto je to miesto, kde by sa dal vytvoriť príjemný domov.

Z kuchynského okna je výhľad na veľkú lipu, ktorá stojí na ulici pred domom a je obľúbeným miestom včiel. Časť linky, ktorá pripomína niekdajšie „kredence”, si domáca navrhla sama. Vedela tiež, že na uskladnenie každodenne používaného riadu chce otvorené police, ktoré sú praktické a ušetria čas.

Pri kuchynskom ostrove sa „na stojáka” začínajú i končia všetky návštevy. Je to multifunkčné miesto, kde sa okrem hodovania vykladajú nákupy, skladuje ovocie a pečivo, vykrajujú sa medovníky a kontrolujú domáce úlohy.

O vidieckej kuchyni s ostrovom snívala majiteľka vari už od puberty. Rada a často varí i vypeká, povedala si preto, že si zaslúži poriadnu a veľkolepú linku. Aj po ôsmich rokoch užívania je s modelom Katy od Decodomu maximálne spokojná a nič by nemenila.

Kuchyne Decodom

Či už sa vám páči moderná kuchyňa alebo klasická kuchyňa, z ponuky kuchýň Decoplan si určite vyberiete.

Na prízemí sa nachádza okrem vstupnej chodby, kúpeľne a pracovne otvorený priestor, ktorý prechádza z kuchyne cez jedálenskú časť až do obývačky, z ktorej vedú veľké zasklené dvere na terasu. Zo sedačky domáci môžu sledovať dianie v záhrade a na terase. Ladné pohyby a prefíkané ťahy ich troch mačiek, štebot vtákov z koruny košatého stromu či krik ich dvoch synov. Televízor v tejto domácnosti nenájdete.

Zdroj: časopis Môj dom

Autor fotografií: Miro Pochyba

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.