Decodom 0 3998x

Z Milána na Slovensko

Aj tento rok sme navštívili centrum nábytkárskeho priemyslu v Miláne, v ktorom sa konal 57. ročník svetovej výstavy nábytku Eurocucina 2018. Na toto podujatie si všetci výrobcovia a dizajnéri šetria svoje novinky, takže práve tu sa udávajú trendy platné pre nasledujúce sezóny. O veľkom záujme a mimoriadnom význame výstavy svedčí aj 434 509 návštevníkov zo 188 krajín, ktorí navštívili výstavné haly počas 6 dní.

Zo širokej ponuky trendových noviniek sme sa sústredili hlavne na inovácie v oblasti kuchýň. Zaujímali nás tvary, dekory, povrchy a technické vybavenia kuchynského nábytku. Teší nás mnohé trendy sú už aj v našej ponuke kuchýň a tak sa novinkami z Milána môžete stretnúť v našich predajniach nábytku.

Čo nás zaujalo?

Prezentované kuchyne majú hladký tvar dverí a úchytka je zafrézovaná do hrany alebo sú dvere otvárané pomocou push systému. Na moderných kuchyniach kraľujú odtiene šedej až grafitovej farby, dekory tmavej bridlice a betónu. Takéto riešenie ponúka aj naša kuchyňa Tilia.

Druhou skupinou sú klasické kuchyne s rámovým alebo kazetovým tvarom dverí. Voľba úchytky je v tomto prípade vecou zákazníckeho vkusu, pričom dôraz sa kladie na dizajn úchytky, ktorá už nie je len funkčným ale aj estetickým prvkom. Pri drevných dekoroch výrobcovia kladú dôraz na haptiku, ktorú vytvárajú hlbokými synchropórmi, kopírujúcimi kresbu dreva. Výsledok si môžete pozrieť na našej kuchyni Katy a Lota.

Kuchyne Decodom

Či už sa vám páči moderná kuchyňa alebo klasická kuchyňa, z ponuky kuchýň Decoplan si určite vyberiete.

Dizajn pracovných dosiek má dve línie: tenké kompaktné pracovné dosky z umelého kameňa s hrúbkou 8- 12 mm, alebo viac ako 4 cm hrubé dosky, ktoré sú použité hlavne na kuchynských ostrovoch a stoloch.

Samozrejmosťou je technické vybavenie vnútorných priestorov skriniek rôznymi mechanizmami, ktoré uľahčujú manipuláciu s riadom či potravinami. Farebne sú tieto doplnky ladené do grafitového odtieňa.

Celková kompozícia kuchýň je čoraz viac kombináciou rôznych dekórov, ktoré však vzájomne ladia. Medzi trendy v navrhovaní kuchýň sa radí použitie vysokých horných skriniek, ktoré efektívne využívajú celú výšku priestoru.

Spoznajte Miláno v predajniach Decodom

Ak ste nemali možnosť navštíviť v tomto roku ešte žiadnu výstavu nábytku, tak neváhajte a navštívte naše predajne. V nich nájdete najnovšie nábytkové trendy počas celého roku. Zažite nábytkové Miláno priamo na Slovensku.

Predajne Decodom

V predajniach Decodom vám v 3D kresliacom programe navrhneme kuchyňu vašich snov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.