Decodom 0 4867x

Kuchyne v správnych rukách

Martin Šmotlák je naslovovzatým špecialistom v navrhovaní kuchýň, ktoré patria ku kľúčovým produktom Decodomu. Na výstave v Nitre sme sa porozprávali o jeho práci a plánoch.

Kedy ste nastúpili do pozície produktového špecialistu a kde ste pôsobili pred tým?

Na pozíciu produktového špecialistu som nastúpil 1. 1. 2018. Moje pôsobenie v Decodome trvá už dvanásť rokov. Začal som na pozícii profesionálny poradca kuchýň v topoľčianskom dome nábytku a neskôr som pôsobil ako odborný kuchynský konzultant pre všetky naše pobočky.

Je pre vás  táto práca výzvou?

Nakoľko som sa venoval veľmi dlhý čas predaju a navrhovaniu kuchynských liniek pre koncových zákazníkov, tak je to pre mňa ďalšia méta ako využiť svoje znalosti.

Kuchyne Decodom

Či už sa vám páči moderná kuchyňa alebo klasická kuchyňa, z ponuky kuchýň Decoplan si určite vyberiete.

Aké máte plány, vízie?

Kuchyne z Decodomu sú pojem, o ktorý sa treba neustále starať a rozvíjať ho. Takže tu sú moje plány jasné. Udržať dobré meno našich kuchýň a stále zlepšovať ich kvalitu. Novým trendom je ponuka online služieb spojených s predajom kuchýň.
S kolegami pripravujeme aplikáciu, ktorá zákazníkom jednoducho a zároveň inšpiratívne predstaví už realizované návrhy kuchýň, ktoré vypracovali naši poradcovia v pobočkách. Prvé predstavenie verejnosti sa konalo na výstave nábytku v Nitre a stretlo sa s pozitívnym ohlasom. Úplnou novinkou je nová služba Kuchyne online, ktorá je priamo zameraná na predaj plánovaných kuchýň. Teší ma, že túto službu zákazníci využívajú a už aj prináša reálne výsledky v podobe objednávok.

Akým smerom sa bude uberať sortiment a služby, ktoré ponúkame?

Pre tento rok pripravujeme novinky v oblasti nových dekorov pracovných dosiek, dvierok a typov kuchynský liniek. Naše zámery v zavádzaní noviniek budeme konfrontovať pri návšteve svetovej výstavy nábytku v Miláne.

Pripravujete nejaké zmeny?

Zmeny sa týkajú hlavne v modernizácií a oživeniu našich expozícii tak aby sme dokázali vytvoriť prostredie kde naši zákazníci budú čerpať inšpiráciu na uskutočnenie svojich reálnych predstáv.

Ako vyzerá váš pracovný deň?

Môj pracovný deň začína o 8.00 hod a nasleduje ranné pracovné stretnutie kde si s kolegami zrekapitulujeme predchádzajúce dni. Väčšinu pracovného týždňa trávim na cestách po pobočkách kde sa snažím zlepšiť „vizuál“ predajní a taktiež aj intenzívne komunikujem s kolegami na neustálych zlepšeniach aby dokázali vyprodukovať čo najviac objednávok a uľahčiť im prácu.

Máte pracovné alebo osobné motto, ktorým sa riadite?

„Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod.“

Čo Vás na vašej práci najviac baví?

Mám rád keď je práca rôznorodá a môžem sa neustále stretávať s novými ľuďmi. Táto práca všetky tieto podmienky spĺňa. Cestujem po celom Slovensku a vnímam jemné rozdiely medzi jednotlivými regiónmi.

Je niečo čo Vás na práci nebaví?

Nemám rád ak sa v mojom okolí nachádzajú ľudia, ktorí nie sú nadšení prácou tak ako ja. Ak pracujem s tímom, ktorý myslí pozitívne, baví ma riešiť každý problém.

Po práci treba aj relax, čo robíte radi vo voľnom čase?

Voľný čas venujem najmä rodine nakoľko mám dve malé deti a cvičením sa snažím udržiavať pozitívne myslenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.