Decodom 0 4257x

Eduard Halmo- „V čo veríme, to dokážeme.“

Eduard Halmo si prešiel v spoločnosti Decodom viacerými pracovnými pozíciami. Svoje najlepšie skúsenosti teraz uplatňuje ako produktový špecialista. Viac o jeho práci nám prezradil v rozhovore. 

Kedy ste nastúpili do pozície produktového špecialistu a kde ste pôsobili pred tým?

Do pozície produktového špecialistu som nastúpil 1. 1. 2018. V spoločnosti Decodom pracujem od roku 2005. Začal som ako poradca zákazníka pre univerzálny nábytok, neskôr v oddelení obývačiek. V roku 2012 som prešiel na pozíciu zástupca vedúceho predajne a neskôr ako vedúci predajne v našej podnikovej predajni v Krušovciach.

Je pre vás  táto práca výzvou?

Pre mňa bola každá pozícia v našej spoločnosti výzvou a možnosťou neustále na sebe pracovať a zlepšovať sa.

Aké máte plány, vízie?

Pre každý obchod sú dôležití spokojní zákazníci, ktorí majú predstavu ako by mala vyzerať ich domácnosť, preto je pre mňa dôležité napĺňať tieto predstavy výberom správnych produktov, o ktoré bude záujem.

Akým smerom sa bude uberať sortiment a služby, ktoré ponúka Decodom?

Na trhu sa čoraz viac objavujú zákazníci, ktorí objednávajú nábytok z pohodlia domova a to cez internet. Preto v tejto oblasti nemôžme zaostávať a pracovať intenzívne aj so sociálnymi sieťami. Netreba zabúdať, že záujem zákazníka udržíme iba v prípade vývoju nového dizajnu sortimentu, nových dekorov a iné.

Pripravujete nejaké zmeny?

Momentálne intenzívne pracujem na expozíciách jednotlivých predajniach, kde dopĺňame nové obývačky a vymieňame končiace modely. Postupnými krokmi a prácou jednotlivých ľudí na predajniach si myslím, že vytvoríme príjemne prostredie pre našich zákazníkov pri návšteve každej predajne. Okrem toho k 13. 3. 2018 sme vydali nový katalóg Harmonické bývanie, kde sú už tieto nové produkty zakomponované.

Ako vyzerá váš pracovný deň?

Môj pracovný deň začína približne o 7,30 hod., kde pracujem na rôznych podkladov či už k novej akcií, k mimoriadnym akciám, alebo zmien na predajni. Často navštevujem jednotlivé predajne, kde osobne riešime rôzne zmeny na predajni a snažím sa rozprávať s poradcami, ktorí majú podnety, ktoré získali od zákazníkov čo by sme mohli ešte vylepšiť. Moja práca končí zvyčajne okolo 17,00 hod a neskôr, závisí od množstva zadefinovaných úloh, niektoré majú neodkladnú prioritu.

Máte pracovné alebo osobné motto, ktorým sa riadite?

Moje motto je: Naše úspechy nevznikajú len našou snaživosťou, naše úspechy vznikajú našou vierou, že to dokážeme.

Čo Vás na vašej práci najviac baví?

Na mojej práci ma hlavne baví to, že to nie je jednotvárna práca a že pracujem s množstvom šikovných ľudí.

Je niečo čo Vás na práci nebaví?

Zatiaľ nechcem myslieť na to čo ma nebaví, ale ako urobiť všetko zaujímavým.

Po práci treba aj relax, čo robíte radi vo voľnom čase?

Vo voľnom čase rád chodievam na dobrú večeru s mojou manželkou. A ďalšou mojou obľúbenou záľubou je vytrvalostný beh, cyklistika, kde na nič nemyslím iba obdivujem okolitú prírodu, mesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.