Decodom 0 7995x

Ako u vás doma

V našich predajniach sme pre vás pripravili koncept vzorových interiérov.

Ponuka nábytku je čoraz širšia a možností ako si zariadiť svoje bývanie je stále viac. Domy nábytku sú rozdelené na jednotlivé oddelenia- od predsiene, cez obývačku, jedáleň, kuchyňu, spálňu, detskú izbu až po pracovňu. U vás, našich zákazníkov sa však nábytok „stretne“ na jednom mieste. Aby ste si to svoje vysnívané miesto vedeli lepšie predstaviť, pripravili sme v predajniach kompletne zariadené vzorové interiéry. Sú navrhnuté našimi dizajnérmi a zariadené nábytkom a doplnkami z naše ponuky. Vďaka tomuto konceptu získate ľahšiu predstavu o tom, ako môže vyzerať vaše nové bývanie.


4- IZBOVÝ INTERIÉR

Kuchyňa s obývačkou sú súčasťou otvorenej a stále viac obľúbenej otvorenej dispozície. Elegantné a bezproblémové prepojenie nábytku v obývačke s nábytkom v kuchyni, je vyriešené vďake konceptu obývačiek Route, ktorý je v pravom zmysle slova krížencom obývačky a kuchyne. Pre zákazníka to znamená, že z každého kuchynského modelu si pomocou špeciálnych skriniek zariadite aj obývačku. Vysoká variabilita konceptu Route je priam stvorená pre vaše kreatívne nápady. V našej expozícii je otvorená dispozícia zariadená modelom Paula.

V spálni sa nachádza dlhodobo žiadaný nábytkový model Cassanova. Praktická a moderná spálňa Cassanova bude vyhovovať tým, ktorí majú radi tradičné prírodné materiály s moderným, funkčným a neprečačkaným dizajnom. LDTD- laminovaná drevotriesková doska je materiál odolný voči oderu a farebne stály. Spálňu možno kúpiť celú naraz, ale aj postupne dokupovať.

Chlapčenská detská izba určite potrebuje pevný a stabilný nábytok. Model Point Plus odolá všetkým detským aktivitám a vydrží skutočne veľa. Praktický šatník s posuvnými dverami si môže zákazník farebne kombinovať podľa svoj fantázie. Vyrobený je zo šatníkového modelu Cassa.

Do dievčenskej detskej izby naši dizajnéri navrhli veselú kombináciu farieb z modelu Funky. Výhodou tohto modelu je jeho vysoká variabilita. Kombinovať môžete jednotlivé farby ale aj samostatné skrinky. Zaoblené úchytky na dvierka sú bezpečné a odolné zároveň.

V predsieni si našiel uplatnenie univerzálny model Route. Výhodou skriniek, ktoré sú zavesené na stene je voľný priestor pod nimi. Umývanie podlahy je takto veľmi rýchle, praktické a šetrné k nábytku.

Praktická a moderná kúpeľňa je zariadená vode odolným modelom Aqua. Vďaka bezúchytkovému riešeniu otváranie dverí pôsobí dizajn čisto a pôsobí veľmi jemne. Skrinky nie sú postavené na zemi a sú tak ochránené pred prípadnou vodou na podlahe.

Virtuálna prehliadka:

2- IZBOVÝ INTERIÉR

Kuchyňa sa nachádza v menšom interiéri, preto bolo nutné využiť jej potenciál naplno. Potrebný úložný priestor, ktorý je v malých dispozíciách vždy žiadaný, vznikol vďaka „U“ tvaru kuchynskej linky. Spodné skrinky tak jasne opticky rozdeľujú spoločný priestor vyhradený pre kuchyňu a obývačku s jedálňou. Farebná kompozícia je dynamická a oranžové akcentové plochy vnášajú do domácnosti pocit tepla a optimizmu. Kuchynský model Ester je možné vytvoriť na mieru a prispôsobiť sa tak každému priestoru.

Obývačka tvorí s kuchyňou jeden farebný celok, ktorého základom je biela vysokolesklá povrchová úprava a zároveň drevitý dekor dub pílený bardolíno. Výrazná drevitá štruktúra a reliéf pekne vynikne vďaka integrovanému osvetleniu, ktoré je charakteristické pre obývačkový model Manhattan. Farbu sedacej súpravy je možné prispôsobiť k oranžovému akcentu alebo jemnejší ráz interiéru dosiahnete použitím bieleho poťahu sedačky.

Jedáleň je tiež súčasťou otvorenej dispozície a dala by sa skôr označiť za jedálenský kútik. Za rozťahovací stôl sa dokáže posadiť až šesť osôb. Takže aj malý interiér znesie väčšiu hostinu. Regálový systém vo farbe dub pílený bardolíno slúži ako knižnica, ktorá je doplnená aj zásuvkami.

Spálňa je zariadená moderným programom Cassanova. Posteľ s lamelovým roštom ukrýva aj úložný priestor, ktorý je dostupný po vyklopení roštov. Veľmi prakticky je vyriešený úložný priestor šatníku Cassa. Posuvné dvere po otvorení neprekážajú a je ich možné vyrobiť aj vo viacerých farebných vyhotoveniach. Samozrejmosťou sú nočné stolíky, komody či toaletný stolík.

V predsieni dominuje nábytok s výraznou a masívnou rámovou konštrukciou. Predsieň je vystavená vysokej mechanickej záťaži a preto sú na jej výrobu použité kvalitné materiály, ktoré odolajú aj menej šetrnému zaobchádzaniu. Predsieň je možné zariadiť hotovou zostavou alebo jednotlivými skrinkami.

Virtuálna prehliadka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.