Decodom 0 7727x

Topoľčany- hlavné mesto nábytku

Topoľčany vždy patrili k centru výroby nábytku na Slovensku. Tradícia nábytkárstva siaha až do roku 1912 keď v dnešných priestoroch našej spoločnosti Decodom, vznikla parketáreň na spracovanie masívneho dreva. Na viac ako sto ročnú tradíciu sme úspešne nadviazali v roku 1999, v ktorom vznikla spoločnosť Decodom.

Najväčšie kuchynské štúdio

Vieme aké dôležité miesto v domácnostiach má kuchyňa. Jej vývoju a výrobe sme zasvätili už desaťročia. Kladieme dôraz na precízne spracovanie materiálu, podporujeme moderné technológie vo výrobe. Pravidelnou návštevou výstav nábytku, sledujeme nové trendy a prenášame ich do našich výrobkov. Pri výbere novej kuchyne určite oceníte nielen širokú škálu štýlov a farebných vyhotovení, ale aj rôzne technické riešenia, ktoré sú v našich predajniach prezentované. Kuchyne sú našou pýchou a chceme, aby sa stali pýchou každého nášho zákazníka.
V najväčšom kuchynskom štúdiu je vystavených 65 kuchýň na mieru, 20 sektorových kuchýň a zariadené 4 vzorové byty.

Najväčšia prezentácia kuchynských doplnkov

Za moderným a pekným dizajnom musí byť dômyselne skryté vnútorné vybavenie kuchyne. Organizéry, výsuvné police, koše, vodiace koľajnice to všetko robí z vaše kuchyne šikovnú pomocníčku. V špeciálnej „technokóji“ je vystavená kompletná ponuka vnútorných mechanizmov do kuchyne.

Najviac profesionálnych poradcov

Pripravených je pre vás 9 zákazníckych centier s kompletnou ponukou služieb už obslúžilo tisícky spokojných zákazníkov. V 3D kresliacom programe im navrhli komplexné riešenie nielen kuchyne ale celej domácnosti. Samozrejmosťou je ponuka služieb zameranie, grafický návrh, doprav, montáž, záručný servis.

Najširšia ponuka vystaveného nábytku

Najnovšie modely nábytku sú najskôr vystavené v podnikovej predajni v Topoľčanoch a až následne sú vystavené v ďalších predajniach. Ak hľadáte najnovšie trendy, nájdete ich vždy v Topoľčanoch.
Vďaka vysokej kvalite a svetovému dizajnu je nábytok z Decodomu žiadaný aj v náročnom prostredí nemeckého trhu.
V predajni je vystavených 40 obývačiek, 21 detských izieb, 17 spální, 11 kúpeľní, 10 predsiení, 6 kancelárií.

Predajňa Topoľčany

Kde inde ako v centre výroby nábytku by sa malo nachádzať najväčšie kuchynské štúdio na Slovensku ak nie práve v Topoľčanoch.

Najväčšie stoličkové a matracové štúdio

Široká ponuka modelov a farebných variant stoličiek a stolov do jedální, detských izieb a kancelárií. V matracovom štúdiu si vyberiete matrac pomocou konfigurátora.

Najväčšia ponuka bytových doplnkov

Ponuka doplnkov od renomovaných svetových značiek  je zárukou vysokej kvality a špičkového dizajnu. V oddelení nájdete bytový textil, kuchynské pomôcky, sklo, porcelán. kovanie, tapety, dekorácie.

Najdlhšia tradícia výroby nábytku

Topoľčany vždy patrili k centru výroby nábytku na Slovensku. Tradícia nábytkárstva siaha až do roku 1912 keď v dnešných priestoroch našej spoločnosti Decodom, vznikla parketáreň na spracovanie masívneho dreva. Na viac ako sto ročnú tradíciu sme úspešne nadviazali v roku 1999, v ktorom vznikla spoločnosť Decodom.
Pre veľký záujem a neustálu snahu o poskytnutie lepších služieb v maloobchodnom predaj sme v roku 2005 vybudovali podnikovú predajňu v Topoľčanoch. S rozlohou 5464m2 je to najväčšia slovenská predajňa.

Najväčší sklad nábytku

Na ploche 14 000m2 vás čaká veľké množstvo nábytku, ktorý si môžete ihneď odviezť domov a tešiť sa z neho môžete okamžite.

Outlet s nábytkom

Jediný stály výpredaj nábytku na ploche 300m2. Počas celého roka máme k dispozícii aj odpredaj výstavných modelov priamo z expozície za extra výhodné zľavy a dopredajové akcie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.