Decodom 0 14208x

Výstava nabitá trendmi

Pozývame všetkých priaznivcov pekného dizajnu a kvalitnej slovenskej výroby na výstavu „Nábytok a bývanie v Nitre“. Výstava trvá od 13. 3. do 18. 3. 2018. Prezentáciu noviniek našej spoločnosti pre rok 2018 nájdete v pavilóne M4.

Spoločnosť Decodom na výstave predstaví koncept zariaďovania interiéru v jednotnom štýle. Takto zariadený interiér pôsobí kompaktne a veľmi pekne. Príjemný pocit z nábytku je zdôraznený použitím nového farebného dekoru dub riviera. Prirodzený charakter dubového dreva  dokáže v interiéri vytvoriť príjemný priestor, ktorý evokuje prírodnú idylku. Detaily kresby dreva s naturálnym efektom sa hodia nielen do klasických, ale aj do moderných interiérov.

Nové farebné vyhotovenie odprezentujeme na kuchyni Katy a na nábytkovej sérii Tirol.

Kuchyňa Katy je vypracovaná v detailoch má jemne patinovaný vzhľad a romantické tvarovanie. To všetko jej dodáva nádych starých dobrých čias a nezameniteľný štýl.

Nosnou devízou nábytkovej série Tirol je jej univerzálnosť a možnosť použitia prakticky v ktorejkoľvek miestnosti v rámci domácnosti. Ak vás doslova očarí, nie je problémom zariadiť ňou celý interiér.

Novinky Decodom

Viac nábytkových noviniek si môžete pozrieť na našom eshop alebo vo všetkých predajniach Decodom.

Výrazné novinky na vás čakajú aj v zariaďovaní obývačiek. Príďte sa inšpirovať a vybrať si nábytok presne podľa vašich predstáv.

Magic

Vďaka kreatívnemu riešeniu úložného priestoru sa model Magic stane stredobodom vašej obývačky. Otočné poličky sú prehľadné, ľahko dostupné a jednoducho si môžete zvoliť dizajn podľa nálady. Buď necháte poličky viditeľné alebo ich zakryjete krásnou štruktúrou dreva. Vo vitrínach je použité bezpečnostné sklo a zásuvky sú vybavené brzdným systém.

Kattia

Ušľachtilá biela farba tejto obývačky je doplnená výraznou drevitou štruktúrou. Najvýraznejší drevitý akcent v podobe dubovej kôry je viditeľný na chrbtoch presklených skriniek. Príjemný pocit z prírody umocňuje aj integrované LED osvetlenie. Vo vitrínach je použité bezpečnostné sklo a zásuvky sú vybavené brzdným systém.

Belat

Nezameniteľným znakom modelu Belat je rámový prvok, ktorý ohraničuje otvorený priestor v skrinke. Akcentová farba ozdobnej lišty pritiahne pozornosť každej návštevy a vy môžete s pýchou vystaviť to čo no ste práve hrdý. Nadčasová biela farba je ľahko kombinovateľná s ostatnou časťou obývačky . Model Belat si môžete zakúpiť ako kompletnú zostavu alebo si zostavu poskladať individuálne.

Chutné jedlo od profesionálov

Ak pri návšteve našej prezentácie vyhladnete, nevadí. Každú návštevu pohostí milá obsluha z Electroluxu a ponúkne vám dobroty od profesionálneho kuchára, ktorých pripravuje priamo v našej kuchyni Katy.

Virtuálne realita a online aplikácie

Na výstave vám okrem nábytkových noviniek predstavíme aj úplne nový spôsob výberu nábytku pomocou virtuálnej reality.
Virtuálna realita prináša úplne nový pohľad na vnímanie priestoru. Jej najväčšou výhodou je možnosť pracovať s priestorom interaktívne – čo umožňuje virtuálne pohybovať s objektami v priestore, a vytvárať tak koncept interiéru presne podľa vašich predstáv. Virtuálna realita prenesie vaše predstavy do priestoru okolo vás – rýchlo, pohodlne a ľahko.

Predstavíme vám tiež naše nové online aplikácie, ktoré vám uľahčia výber nábytku.

Vo videu môžete nazrieť do zákulisia príprav:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.