Decodom 0 4589x

Vykúzlite si nové kuchynské spotrebiče Gorenje OraÏto!

Francúzsky dizajnér vytvoril v spolupráci so spoločnosťou gorenje novú kolekciu kuchynských spotrebičov. Tie sa teraz môžu jednoducho stať súčasťou vašich domácností.

Podstatou novej kolekcie je nadčasová estetika a jednoduchosť, ktorou je dizajnér preslávený. Nová kolekcia voľne stojacich kombinovaných chladničiek, mikrovlnných rúr, vstavaných multifunkčných rúr, varných dosiek, odsávačov pár a umývačiek riadu je dostupná v čiernej alebo bielej farbe.

Spotrebiče sú elegantné, intuitívne a spájajú to najlepšie, čo súčasné technológie dokážu. Či už kúzelný svet spotrebičov Gorenje poznáte alebo ho ešte len objavujete, v októbri budete mať možnosť premeniť kuchyňu na miesto, kde všetko ide samé.

Predajne Decodom

Kompletnú ponuku spotrebičov značky Gorenje nájdete v našich predajniach.

Súťaž

Rovnako jednoduchý ako dizajn celej kolekcie, je aj trik, ktorým získate tieto magické spotrebiče do svojej domácnosti. Stačí, ak budete v období od 1. do 31. októbra sledovať FacebookInstagram značky Gorenje. Jediné, čo budete potrebovať, je kúzelný kľúč, ktorý vám otvorí dvere do súťaže. Vyhrať môžete spotrebiče v hodnote 3 700 €, vďaka ktorým sa vaša kuchyňa premení na magické miesto.

Zdroj informácií: Gorenje Slovakia, www.gorenje.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.