Decodom 0 2564x

Všetko pod jednou strechou. Predajne znovu otvorené.

Domy nábytku a Kuchynské štúdia Decodom sme pre vás znovu otvorili. Ponúkame vám kompletnú ponuku nábytku a profesionálnych služieb.
V Decodome nájdete všetko pod jednou strechou.

Rozhodnutie pre zmenu nábytku je impulzom, ktorý vnesie do každej domácnosti veľa radosti ale aj horúce témy do diskusie.

Akú vybrať farbu, dizajn, materiál? Vymeníme najskôr kuchyňu, obývačku, spálňu, alebo detskú izbu? Dáme si vyrobiť nábytok na mieru, navštívime všetky predajne na Slovensku, strávime dlhé hodiny pri internete? Koľko peňazí a času nás to bude stáť? Spoločnosť Decodom tieto otázky rieši každý deň spolu so svojimi zákazníkmi a spoločne hľadajú najlepšiu odpoveď šitú na mieru. Slovenský výrobca nábytku má skúsenosť zo zariadením každej izby vášho bývania.

Predajne Decodom

Zoznam otvorených predajní a otváracích časov.

Kuchyňa

Kto chce mať trendovú kuchyňu, vyberie si bielu lesklú farbu a rovné dvierka, za ktorými sú skryté dômyselné výsuvné mechanizmy. Uľahčujú vyberanie hrncov alebo potravín aj z inak ťažko dostupných rohov. Pre oživenie interiéru a vytvorenie príjemnej atmosféry je vhodné kombinovať bielu ale aj pastelové farby s drevitými dekormi.
V ponuke Decodomu sú však aj klasické a rustikálne kuchynské linky.

Nový dizajnový rad kuchýň Family ponúka vysokú kvalitu výroby a široký výber farebných vyhotovení.

Obývačka

Je centrom diania v domácnosti a križovatkou medzi ostatnými miestnosťami. Pred návštevou musí pôsobiť reprezentatívne, pri každodennom používaním vydržať veľkú záťaž a ponúknuť maximálny odkladací priestor. Decodom pri návrhu nových modelov priamo spolupracuje z nemeckým popredným dizajnovým štúdiom. Obývačkový nábytok tak patrí k európskej špičke. Precízne vypracovanie kovaní a úchytiek dopĺňa bezpečnostné sklo, ktoré je použité v presklených skrinkách.

Kvalitu obývačiek z Decodomu overili zákazníci z celej Európy.

Spálňa

Po celodennom zhone v práci a po prekonaní domácich povinností si každý rád nájde oázu, v ktorej by nabral silu na ďalší deň. Spálňa je ideálnym miestom na regeneráciu a oddych. Táto miestnosť má v našom interiéry vždy privátne postavenie a preto pri jej zariaďovaní musíme brať ohľad na množstvo drobností s ohľadom na ich funkčnosť a estetický vzhľad. Decodom vám pomôže zorientovať sa a v predajniach aj vyskúšať posteľ a nábytok skôr ako bude u vás doma.

Zdravý spánok a nerušený relax vám poskytne len moderná spálňa. Interiér spálne musí pôsobiť harmonicky a farby v spálni by mali ladiť. Ak obľubujete tradičný dizajn spálne, v ponuke je aj štýlová či provensálska spálňa.

Detské izby

Vybrať správnu detskú izbu je vždy výzvou pre rodičov bez ohľadu na vek ich ratolesti. Každý vek má svoje požiadavky a prispôsobiť sa im nie je vždy jednoduché.

Služby Decodom

Postaráme sa o komplexné zariadenie celej domácnosti.

Preto pri výbere konkrétneho výrobcu hľadáte čo najširšiu ponuku typov, farieb, technického prevedenia a vysokej variability. Pridanou hodnotou je možnosť doplnenia samostatných komponentov aj po uplynutí nejakého času. Oceníte možnosť zmeny pastelových farieb, ktoré sa páčili vášmu dieťaťu keď mal päť rokov, za modernú drevitú farbu keď sa zmení na študenta.

Vyberte si zo širokej ponuky kvalitných detských a študentských izieb, pretože aj správny výber detskej izby ovplyvňuje vašu ratolesť.

Predsieň

Vstupná brána do každého bývania by mala byť zariadená tak aby hneď pri prvom kontakte prichádzajúceho s interiérom vypovedala všetko podstatné o svojich majiteľoch. Ani tu nie je problém zladiť dizajn s ostatnou časťou bývania. Farebne aj tvarovo budú harmonicky ladiť.

Predsieňový program ponúka široký výber nábytku do predsiene od dreveného dekoru až po nábytok vyrobený v mate alebo lesku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.