Decodom 0 4258x

Tirol- riešenie do každej izby

Chystáte sa zariaďovať si nový dom či byt alebo vás čaká dlhé roky plánová rekonštrukcia interiéru? Túžite po domove, v ktorom budú všetky nábytkové prvky vkusne harmonizovať a vytvárať jednotný celok? Ak ste sa v predchádzajúcich otázkach našli, tak ako naša zákazníčka Iveta z Topoľčian a inklinujete k tradičnému štýlu, nábytková séria Tirol z portfólia spoločnosti Decodom, je pre vás to pravé.

Nádych minulosti, súčasná kvalita

Nábytkové komponenty zo série Tirol ponúkajú rámový tvar dverí s hlbokým frézovaním, ktorý osloví každého milovníka vidieckeho štýlu. Nábytok síce dýcha vidiekom a čiastočne i minulosťou, vyniká však moderným spracovaním a precíznym vyhotovením, vďaka čomu vás bude tešiť a dobre vám slúžiť dlhé roky.

Absolútna univerzálnosť

Nosnou devízou nábytkovej série Tirol je však jej univerzálnosť a možnosť použitia prakticky v ktorejkoľvek miestnosti v rámci domácnosti. Ak vás doslova očarí, nie je problémom zariadiť ňou celý interiér. Od obývacej izby cez jedáleň a spálňu rodičov až po detské či študentské izby a predsieň. Výnimku pritom nemusíte robiť ani v prípade kúpeľne či pracovne. Aj tie možno zariadiť štýlovým nábytkom zo série Tirol.

Séria Tirol

Klasický rámový tvar dverí je atraktívny a obľúbený u všetkých vekových skupín

Ak vám na dosiahnutie dokonalého interiéru v jednom štýle, chýba nenahraditeľná kuchyňa, aj tu pre vás máme riešenie. S nábytkovou sériou totiž plne, tvarovo, materiálovo i vyhotovením, harmonizuje kuchyňa Katy  z ponuky spoločnosti. Aktuálne veľmi obľúbenej otvorenej dennej časti prepájajúcej kuchyňu s obývacou izbou a jedálňou sa tak vonkoncom nemusíte vzdať.

Jasná biela

Biela je nositeľom čistoty a pokoja a nábytku vo vidieckom štýle vyslovene svedčí. Jej výhodou je, že priestor opticky zväčšuje a zároveň rozjasňuje. Biely nábytok je preto ideálnou voľbou aj do menších priestorov. Nemalým plusom je aj jeho veľká variabilita. K bielemu nábytku môžete zvoliť prakticky akékoľvek doplnky či farby stien. Ak na vás pôsobí chladne, zvoľte teplé alebo pastelové farby doplnkov a dekorácií, ktoré priestor zaručene zútulnia a opticky prehrejú.

Séria Tirol

Klasický rámový tvar dverí je atraktívny a obľúbený u všetkých vekových skupín

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.