Decodom 0 6004x

Stolujte ako králi

Jedáleň je miestom reprezentácie, harmónie, súdržnosti a kvality vzťahov v rodine. Je často krát jediným miestom, kde sa stretnú a porozprávajú všetci členovia rodiny.

Preto si zaslúži mimoriadnu pozornosť a mali by sme ju zariadiť tak aby sme sa cítili naozaj príjemne a uvoľnene. Jedálenský nábytok sa nemusí obmedzovať rozmermi kuchyne a môže sa stať skutočnou dominantou priestoru. Interiér jedálne by mal tvoriť ucelený synchronizovaný celok.

Najdôležitejším prvkom je stôl. A aký má mať tvar či veľkosť?  Záleží na vašom spoločenskom živote a počte osôb v rodine.  Najobľúbenejšie sú obdĺžnikové tvary. K stolom je potrebné doladiť stoličky, ktoré by mali mať nielen estetický, ale aj praktický účel. Treba si všímať výšku stola a šírku nôh.

Programy  NordicModesto, Tirol, Bana  a  Route  z ponuky Decodomu sú správnou voľbou. Reprezentujú klasiku, nadčasovosť s modernými technológiami ako sú bezpečnostné sklá, osvetlenie panelov, vitrín a sklenených políc či zásuvky so samodoťahom s brzdou.

Jedálne Decodom

Sme špecialisti na komplexné zariadenie domácnosti.

S dekoratívnymi prvkami to netreba preháňať.  Zakomponujte také, ktoré symbolizujú čaro domova. Zaveste napríklad zrkadlo, ktoré znásobuje množstvo jedla, naaranžujte kvety, vázu, ovocie, či kreatívne zátišie.

Moderné trendy prinášajú prepojenie jedálne s kuchyňou a obývačkou. Netreba však zabúdať na optické predelenie, ktorými môžu byť rastliny, zásteny, nábytok alebo farebné odlíšenie stien.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.