Decodom 0 9018x

Milovníci dreva zbystrite pozornosť

Túžite po kvalitnom nábytku do obývačky, ktorý bude elegantne zaodetý do hrejivého dekoru dreva s výraznou kresbou? Nová nábytková séria Stromberg od spoločnosti Decodom si vás v takomto prípade zaručene získa.

Obývačkový program Stromberg zaujme svojím na prvý pohľad pomerne masívnym vzhľadom s výraznou kresbou dreva v jedinečnom dekore dub wotan. Dvierka jednotlivých prvkov pozostávajú z troch dosiek, vďaka ktorým pôsobí nábytok ešte zaujímavejšie.

Do obývačky aj jedálne

V nábytkovej sérii Stromberg nechýbajú vysoké vitríny, nižšie skrinky a viaceré komody, ktoré dopĺňajú skrinky na TV, ako aj závesné riešenia. Samozrejmosťou sú dva modely panelov s policou, ktoré môžete umiestniť napríklad nad televíziu alebo niektorú komodu a dva konferenčné stolíky s odkladacím priestorom. Súčasťou programu sú aj dva jedálenské stoly a praktická jedálenská lavica. Nábytková séria je preto obzvlášť vhodná do otvorenej dennej časti, ktorú pekne zjednotí.

Atraktívny vzhľad, vysoká kvalita

Pri návrhu celej série Stromberg sa kládol dôraz nielen na atraktívny vzhľad, ale aj vysokú kvalitu použitých materiálov. Predné plochy sú vyrobené z vysokokvalitnej drevovláknitej dosky mdf, na korpusy sa používa laminovaná drevotrieska. Všetky plochy prepája použitie rovnakého dreveného dekoru, vďaka čomu pôsobí nábytok mimoriadne kompaktne a celistvo.

obývačka Stromberg

Objednať si môžete ucelené zostavy aj jednotlivé prvky samostatne.

Viditeľné chrbty vo vnútri vitrín sú navyše rilované, a teda vytvárajú veľmi zaujímavý 3D efekt. Toto riešenie je veľmi obľúbené u zákazníkov a najkrajšie ukáže, ak sa daná vitrína podsvieti.

Ako ju kombinovať?

Nábytková séria s výraznou kresbou dreva pekne ukáže v kombinácii so svetlými zariaďovacími prvkami i doplnkami, no báť sa nemusíte ani tých výraznejších a tmavších. Pokojne zvoľte jednu zo stien tmavosivú a báť sa nemusíte ani tlmenejšej červenej. V prípade tmavšej steny stavte na svetlejšie doplnky, napríklad hladko tkaný koberec.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.