Decodom 0 11827x

Šéfujte kuchyni so spotrebičmi AEG Mastery

Radi šéfujete kuchyni a vždy chcete dosiahnuť perfektné výsledky? Potom isto oceníte spotrebiče, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám a chuti. AEG MasteryRange ponúka čistý nadčasový design, precízne spracovanie a najvyspelejšie funkcie, vďaka ktorým môžete v kuchyni ušetriť čas i energiu.

Buďte nároční na chuť jedla

Dostatok priestoru, automatické nastavenie množstva pary, špeciálna teplotná sonda – to sú zbrane multifunkčných rúr od AEG – vašich nových partnerov v kuchyni. Vône jedál, ktoré pomocou pary pripravujete v rúre, sa nezmiešajú. Naraz môžete pripravovať mäso, zemiaky aj zeleninu. Na troch úrovniach, ktoré parné rúry od AEG majú, to pohodlne zvládnete. Senzor vlhkosti automaticky nastaví správne množstvo pary, čím zabezpečí šťavnatú konzistenciu a intenzívnu chuť jedla.

Prispôsobte si priestor v chladničke

Rozmiestnenie jedla v chladničke môže mať vplyv na zdravie vás a vašej rodiny. Chladnička s technológiou CustomFlexTM od značky AEGvám sosprávnym skladovaním pomôže. Obsahuje množstvo úchytiek, držiakov a dóz, ktoré si vo dverách usporiadate, ako len budete chcieť. Uskladniť aj väčšie množstvo jedla už nebude problém. Chladnička navyše obsahuje aj tzv. fresh zóny – špeciálne boxy, v ktorých je asi o dva stupne nižšia teplota. Napríklad ovocie a zelenina v nich zostanú čerstvé dlhšie.

Umývajte riad bez námahy

Veľa kuchárov využíva umývačku aj počas samotného varenia. Ukladajú do nej použité hrnce a náradie, ktoré tak nezavadzajú pri ďalšom varení. No čo ak by sa spodný kôš dal jednoducho zdvihnúť na úroveň drezu a ušetrili by ste tak niekoľko desiatok zbytočných ohnutí?Umožňuje to technológia ComfortLift od AEG.

Spotrebiče Decodom

Kúpte si kuchyňu Decodom spolu s našimi spotrebičmi a pri montáži ušetríte za ich osadenie.

Pomocou tohto mechanizmu môžete spodný kôš nenáročným pohybom zdvihnúť smerom k sebe a spustiť ho nadol pre jednoduché nakladanie a vykladanie riadu. Stačí vytiahnuť stojan z umývačky za rukoväť stojana a kôš sa automaticky uzamkne na hornej úrovni. Kombinácia vynikajúcej účinnosti umývania a dokonalého pohodlia je vítanou úľavou pre každý chrbát.

Varte bez obmedzenia

Indukčný varný panel HKP85410XB od značky AEG má špeciálnu funkciu FlexiBridge, ktorá poskytne maximálnu flexibilitu pri varení. Špeciálna 4-segmentová varná oblasť vám dáva na výber, ktoré segmenty spojiť dokopy, aby sa na spotrebič zmestil všetok riad – od malého po extra veľký. Či už potrebujete dve varné zóny rôznych veľkostí alebo jednu veľkú varnú zónu, nie je problém – stačí zapnúť vami zvolený režim a môžete prepájať jednotlivé časti podľa potreby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.