Decodom 0 5421x

Rustikálny dizajn s modernými funkciami

Kto neholduje modernému dizajnu kuchýň a domácich spotrebičov, ktorým dominujú vysoký lesk, nerezová oceľ, sklo a jednoduché hladké línie, môže si svoju domácnosť zariadiť v rustikálnom štýle.
Značky Candy a Hoover prinášajú vstavané domáce spotrebiče v retro štýle v dvoch farebných odtieňoch – starobiela a antracitová.
Spotrebiče tak každej kuchyni dodajú originalitu, osobitosť, eleganciu starej doby a zároveň moderné funkcie a technológie na mieru súčasným požiadavkám
.

Ak máte radi spojenie klasického dizajnu s modernými doplnkami, je kuchyňa Sima práve pre vás.

Multifunkčné rustikálne rúry

Rustikálne rúry Candy a Hoover ponúkame vo dvoch farebných prevedeniach – vybrať si môžete z krémovej starobielej a temnej antracitovej. Hodia sa do každej retro kuchyne, či už je vo farbe prírodného dreva, biela alebo s patinou. Okrem farby dotvárajú typický retro štýl aj špeciálne tvarované dvierka rúry, patinované madlo, gombíkové ovládanie a analógová minútka uprostred.

Aj napriek retro štýlu spĺňajú požiadavky moderného spotrebiča. Rúry disponujú 7 štandardnými programami na pečenie. Na analógovej minútke je možné nastaviť koniec pečenia. Dvierka sú vybavené vysoko izolovaným bezpečnostným sklom. Rúry značky Candy majú objem 70 litrov a sú vybavené 2 plechmi a 2 roštami, v prípade Hoover je to 65 litrov, 2 rošty a 1 plech.

Pokiaľ premýšľate, či zvoliť značku Candy alebo Hoover, prezrite si ich dizajn, na ktorom vidíte najväčší rozdiel, a to v tvare presklenia na dvierkach a tiež farbe madiel – zatiaľ, čo Candy ponúka netradičný, ale o to zaujímavejší guľatý priezor do vnútorného priestoru rúry, Hoover zachováva tradičný hranatý s horným zaoblením. V prípade Candy sú madlá a gombíky v patine v zlatom odtieni, spotrebiče značky Hoover sa držia striebornej patiny.

Spotrebiče Decodom

Ponuku kvalitných spotrebičov Candy a Hoover nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Plynové varné dosky a digestory zladené s rúrami

Varná doska je jedným z centrálnych a zároveň najpoužívanejších prvkov kuchyne, preto je dôležité, aby správne zapadla do štýlu kuchyne a ďalších domácich spotrebičov. Značka Candy aj Hoover ponúka plynové varné dosky v estetickom prevedení kombinovateľné so skôr spomínanými rúrami vo farbách starobielej a antracitovej. K dispozícii je variant so šírkou 59,5 cm a štyrmi plynovými horákmi, prevedenie so smaltovanými podperami hrncov. Retro gombíkové ovládanie s automatickým zapaľovaním je umiestnené vpredu. Samozrejmosťou u všetkých týchto plynových varných dosiek je bezpečnostná poistka plynu.

Pre rustikálne kuchyne odporúčame zvoliť komínový odsávač pár s pyramídovým tvarom. V ponuke je opäť v oboch farebných prevedeniach, v šírke 60 cm a vo verzii pre odťah aj recirkuláciu pre všetkých, ktorí nemajú v domácnosti nachystanú ventiláciu. Mechanickým tlačidlovým ovládaním na prednej strane je možné nastaviť 3 stupne výkonu, digestor je vybavený dvoma tukovými hliníkovými filtrami umývateľnými v umývačke a uhlíkovým filtrom pre prípad recirkulácie. Digestory značky Hoover majú naviac v prednej časti štýlový úchyt napríklad na zavesenie utierky.

Zdroj: Candy, Hoover

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.