Decodom 0 3412x

Remeslo má zlaté dno

Spravte si radosť a vyberte si výrobky zo skla, ktoré majú dušu. Ručne vyrábané krištáľové sklo bez olova je individuálne spracovávané sklármi s dlhoročnými skúsenosťami.

Jedálenský stôl Tirol

Pevný jedálenský stôl v obľúbenom provensálskom šýle je vhodný pre 4 osoby.

Šírka: 135 cm
Výška: 74.6 cm
Hĺbka: 90 cm

Dostupný v eshope

Jedálenská stolička Tatra

Elegantná drevená jedálenská stolička vyrobená z masívneho buku.

Šírka: 45 cm
Výška: 93 cm
Hĺbka: 48 cm

Dostupná v eshope

Vitrína Tirol

Obľúbená vitrína v provensálskom štýle patrí k najúspešnejším v našej ponuke. Provensálsky nábytok je nadčasový a vytvára harmonický domov.

Šírka: 154.9 cm
Výška: 84.2 cm
Hĺbka: 42 cm

Dostupná v eshope

Zrkadlo

Štýlové zrkadlá rôznych veľkostí v ráme alebo bez rámu. V ponuke sú tiež panely kombinované so zrkadlom, pričom panel môže poslúžiť aj ako odkladací priestor. 

Viac na www.decodom.sk

Regál Tirol

Praktický regálv provensálskom štýle patrí k najúspešnejším v našej ponuke.

Šírka: 107.6 cm
Výška: 196.6 cm
Hĺbka: 42 cm

Dostupný v eshope

Vitrína Tirol

Obľúbený provensálsky štýl patrí k najúspešnejším v našej ponuke. Provensálsky nábytok je nadčasový a vytvára harmonický domov.

Šírka: 107.6 cm
Výška: 196.6 cm
Hĺbka: 42 cm

Dostupná v eshope

Regál Tirol

Obľúbený regál v provensálskom štýle patrí k najúspešnejším v našej ponuke.

Šírka: 60.1 cm
Výška: 220.6 cm
Hĺbka: 42 cm

Dostupný v eshope

Komoda Tirol

Jedinečná komoda v obľúbenom, provensálskom štýle patrí k najúspešnejším v našej ponuke.


Šírka: 107.6 cm
Výška: 106.6 cm
Hĺbka: 42 cm

Dostupná v eshope

Nábytková séria Tirol je ideálna na zariadenie celej domácnosti.

Tradičné remeslo

Najkvalitnejší výrobok, bezchybné číre sklo, ručne fúkané skúsenými sklármi RONA na západnom Slovensku. Každý ručne vyrobený výrobok je unikátnym majstrovským dielom, ktorý zachytáva náladu a jedinečnú kreatívnosť tvaru, jednoducho sklo vytvárané s citom pre krásu. Dlhoročné skúsenosti a vášeň pre prácu predstavujú tradíciu, ktorá vyniká v tejto oblasti po generácie už viac ako 125 rokov.

Technika „Stemware“

Spoločnosť RONA poteší predovšetkým zákazníkov, ktorí milujú a obdivujú jemné ručne vyrábané sklo. Oceňte kalichy a najkvalitnejšie degustačné sklenené kolekcie, vytvorené takzvanou technikou „ťahanej nohy“. Sklo je určené najmä pre tých, ktorých baví zútulňovanie domáceho prostredia a tých, ktorí modernizujú a obnovujú svoje stolovanie s jedinečnými kúskami fúkaného skla.

Obľúbené tvary

Vyberte si zo širokej škály tvarov a veľkostí ten ideálny, či už ide o kalichy na biele/červené víno, bordeaux, šampanské, sherry, alebo iný barový sklenený sortiment a oslávte so svojimi blízkymi harmóniu nezabudnuteľnej chvíle a nadčasovú krásu ručne vyrábaného skla RONA. Darovať darček v znamení skla predstavuje príležitosť potešiť svojich najmilších vysokokvalitným sklárskym dielom. Zdvihnite pohár a objavte jemné nuansy každého nápoja.

Bytové doplnky

Širokú ponuku kvalitných doplnkov do celej domácnosti nájdete v predajniach Decodom.

Ideálne darčeky

Nechajte sa inšpirovať a milujte svoj domov s ručne vyrobenými kolekciami sklenených doplnkov, v ktorých sú zahrnuté rôzne vázy, misy, karafy, džbány a mnoho ďalších. Ideálny darček pre každého, kto rád zdobí svoj domov elegantným a praktickým sklom. Pre atraktívne stolovanie vyberte najlepšie ručne vyrábané sklo.

Zdroj: RONA a. s. | Karlo s. r o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.