Decodom 0 3807x

K stolovaniu patrí sklo. Ktoré z 5 typov si vyberiete?

Dokonale doladené stolovanie získate aj vďaka vhodne zvolenému sklu, ktoré uspokojí všetky vaše požadované funkčné a estetické potreby.
Skláreň v Lednických Rovniach bola vždy známa krištáľovo čistým a hladkým sklom a je jedným zo svetových lídrov v spracovaní skla pre domácnosť, hotely, reštaurácie a tiež pre letecké a lodné spoločnosti.

Prinášame vám prehľad dekoratívnych techník použitých pri výrobe skla:

1. Leptanie pantografom

Skláreň RONA bola prvá v kontinentálnej Európe, kde bol zavedený pantograf – už v roku 1896. Táto technika dekorovania je vhodná najmä pre tradičné krajkové a kvetinové motívy. Dekorácie vytvorené prostredníctvom pantografu vyzerajú na skle jednoducho fantasticky.

2. Gravírovanie

Táto technika je vhodná pre bohaté, ale aj pre moderné jednoduché motívy. Škála šedých výbrusov vytvára tradičný a moderný dizajn. Táto forma dekorácie dodáva sklu výraznú hodnotu a hlavne dokonale doplní symbol vašich príležitostí (oslavy, svadby, výročia).

Dekoratívne techniky- videoprezentácia

3. Strojové a ručné brúsenie

K dispozícií je široký výber možností strojového a ručného brúsenia. Kombinácia moderných technológií s použitím vlastnej techniky RONA „ťahanej nohy“ a pomocou špičkových zariadení zaručujú skvelý výsledok. Brúsenie skla môže byť leštené alebo matné.

4. Sieťotlač a potlač

Farebné dekorácie vznikajúce sieťotlačou, ktoré sa nachádzajú na spodnej alebo vrchnej časti kalicha, disponujú efektom grafického a výtvarného prevedenia. Sú ideálne pre vaše súkromné darčekové predmety vo firme. Sieťotlač a potlač je často používaná pre značky, logá a rôzne názvy spoločností. RONA ponúka dekorovanie sieťotlačou v rôznych farebných variantoch.

Bytové doplnky

Širokú ponuku kvalitných doplnkov do celej domácnosti nájdete v predajniach Decodom.

5. Maľovanie a farebné striekanie

Ručné maľovanie kovových pásikov rôznej šírky podľa vašej požiadavky. Používa sa forma tekutého zlata alebo platiny. Ručné maľovanie s dúhovými a lesklými farbami je aplikovateľné na široký výber kolekcií RONA. K dispozícii je možné použitie širokej palety farieb.

Zdroj: RONA a. s. | Karlo s. r o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.