Decodom 0 3008x

Plánovanie kuchyne z pohodlia vášho domova

Plánujete novú kuchyňu alebo jej rekonštrukciu? Sny o vašej novej kuchyni si teraz môžete plniť aj z pohodlia vášho domova alebo kancelárie.

Decodom pre vás spustil novú službu Online plánovanie kuchyne. Ak plánujete vo vašej domácnosti zariaďovať novú kuchyňu, máte možnosť si ju navrhnúť odkiaľkoľvek. S ideálnym rozmiestnením vám pomôžu členovia dizajnového tímu. Stačí, že máte dobré internetové pripojenie a funkčný prehliadač. Po plánovaní vám ju profesionálne namontujú priamo doma.

Kuchyňa Ester v obľúbenej farbe biela arctic vysoký lesk.

Plánovanie kuchyne z pohodlia domova alebo kancelárie funguje jednoducho. Pri návšteve webovej stránky Decodomu treba kliknúť na Online plánovanie kuchyne. Predajca si so záujemcom najneskôr do ďalšieho dňa dohodne termín stretnutia. No ešte predtým je dôležité, aby ste priestor kuchyne správne zamerali.

Kuchyňa Tilia sa od iných odlišuje integrovanou úchytkou.

Unikátny nábytkový koncept Route umožňuje vytvoriť obývačku z každého modelu kuchyne.

Pripravte si podklady a plánujte

„Pre online plánovanie je dôležité poznať rozmery kuchyne, polohu a veľkosť okien či dverí, označiť objekty, kde sú rozmiestnené rozvody vody, elektriky, plynu a vypínače. Online predajca si ich zapíše a vypočuje predstavy zákazníka. Následne v plánovacom systéme spoločne navrhujú kuchynskú linku, farby a štýl skriniek a zakresľuje sa nová kuchyňa,“ vysvetľuje postup dizajnovania Richard Furák, vedúci projektu. Tou ďalšou možnosťou je, že celú kuchyňu zákazníkovi navrhnú dizajnérski špecialisti Decodomu.

Kuchyne Family

Inšpirujte sa kuchyňami našich zákazníkov a vyberte si tú svoju.

Kuchyňa Tilia je vhodná do rôznych typov a tvarov priestoru. Od rovných po rohové.

Na spoločnej obrazovke možno vidieť celý priebeh plánovania a s ním aj jednotlivé náhľady, ktoré sa dajú neustále meniť a upravovať tak, aby mala kuchyňa dokonalú podobu. V rámci neho si každý môže vybrať vnútorného vybavenie ako sú skrinky, koše, úchyty a prejsť si kompletnú ponuku obchodu akoby bol v kamennej predajni. Výsledkom spoločného dizajnovania je 3D priestorová vizualizácia, ktorá prichádza záujemcom do e-mailu aj spolu s cenovou kalkuláciou.

Kuchyňa Lota s nestarnúcim rámovým tvarom kuchynských dvierok.

Nič nenechajte na náhodu

„Na to, aby sme zabezpečili správnu a bezchybnú montáž, príde k zákazníkovi zameriavač, aby kuchyňu odborne zmeral. Celý priestor profesionálne zameria a v prípade potreby sa ešte spoločne upraví návrh kuchyne. Súčasťou zameriavania sú aj ukážky kuchynskej dosky a  dvierok, aby ich zákazník videl na vlastné oči,“ Richard Furák.  Zameriavač následne potvrdí správnosť nákresu a následne sa kuchyňa môže objednať a namontovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.