Decodom 0 2000x

Ako vznikajú kuchyne v Decodome?

Vstupom do nového desaťročia sa kuchyne čoraz viac materiálovo miešajú. Už to nie je len o kombinácii bielej farby a dreva.

FAREBNÝ REŠTART

Trend kombinácie viacerých farieb si získava stále väčšiu popularitu – je to skvelý prístup, aby sme kuchyni dodali zaujímavý nádych, čo môže zmeniť celkový dojem z otvoreného interiéru. Hlboké, tmavé štruktúry štiepanej bridlice a integrované úchyty na dverách kontrastujú s prírodnými odtieňmi jaseňa horského. Dominantou celého priestoru je odtieň oxidu červeného. Industriálne prvky – ako otvorené police z kovových profilov či stolové podnože – majú v modernom interiéri svoje nezastupiteľné miesto.

Kuchyne Family

Kompletná ponuka kuchýň na mieru je pre vás pripravená v predajniach a eshope Decodom.

Petra Podobová: „Popri všetkých odtieňoch šedej som cítila, že kuchyne potrebujú farebný reštart, oživenie, nadýchnutie. Prírodné odtiene dreva sú nadčasové, tmavé odtiene kovu a industriálne prvky som zachovala a odtieň oxidu červeného bol tou správnou voľbou na farebný reštart.“

Nemenej podstatnú úlohu zohrávajú veľkoplošné obkladové panely v drevenom dekore, ktoré opticky vertikálnou kresbou dreva pozdvihujú celý interiér. Tento prvok možno využiť nielen v kuchyni, ale rovnako tak aj v obývačke. Prepojenie kuchyne s obývačkou identickým dizajnom, to je myšlienka, ktorá zostáva stále IN.

Plánovanie online

Kuchyňu na mieru vám naplánujeme aj online. Je to jednoduché, rýchle a pohodlné.

Petra Podobová

Dizajn nábytku na Technickej univerzite vo Zvolene skončila v roku 1999. Od roku 2001 pôsobí vo firme Decodom na pozícii „dizajnér – vedúci vývoja kuchýň“. Popri dlhoročnej práci na vývoji nových modelov a materiálových kolekciách pre kuchyne sa podieľa aj na kreatívnom vytváraní fotografií pre konkrétne produkty. Výsledkom jej tvorivej práce sú nielen modely kuchýň, ale aj vizuál predajní spoločnosti a každoročná inšpiratívna prezentácia kuchýň Decodom na výstavách nábytku.

Petra Podobová: „Každý sme iný, a preto aj naše kuchyne by mali byť jedinečné v kombinácii materiálov, ale zároveň funkčné a využiteľné v každodennom živote.“

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.