Decodom 0 1883x

Pes v kuchyni? Žiadny problém.

Ak ste správny milovník štvornohých priateľov, tak so svojim maznáčikom trávite čo najviac času. Neuspokoja vás len prechádzky v prírode, ale radi sa s ním podelíte aj o miesto v posteli alebo ho necháte nech vám pomáha v kuchyni pri varení.

Kuchyňa Lota v trendovej farbe kašmír a fjord.

Ako na to?

Výberu miesta, venujte maximálnu pozornosť. Musí byť bezpečné pre oboch a zároveň ľahko dostupné na čistenie. Najlepšie bude ak miesto vytvorí celistvý prvok prístupný len z jednej strany. Takto sa rýchlo zorientujete a zistíte kde sa váš psík práve nachádza. Ak je umiestnenie trvalé určite myslite na úložný priestor, do ktoré si môžete odložiť maškrty pre psa, vôdzku, postroj či záznamy od veterinára. Všetko tak budete mať prehľadne uložené na jednom mieste.

Použité materiály sú odolné aj znesú aj psie labky. Viac informácií o kvalite.

Kde začať?

Ideálnym riešením  je plánovať v predstihu. Ak sa na novú kuchyňu ešte len chystáte určite vyhľadajte predajcu a najlepšie zároveň aj výrobcu, ktorý vám kuchyňu pre vášho miláčika navrhne v 3D kresliacom programe. Pri výbere materiálu upriamte svoju pozornosť na laminované materiály, ktoré majú vysokú oderuvzdornosť, ľahko sa udržiavajú a majú kvalitné posuvné kovania. Dizajn kuchyne prispôsobte celkovému zariadeniu domácnosti.

Fotografia psíka a kuchyne Elis od našej zákazníčky. (zdroj: Facebook)

Tip na riešenie

Bohaté skúsenosti s navrhovaním kuchýň do najrozmanitejších priestorov majú profesionálny poradcovia slovenského výrobcu a predajcu kuchýň Decodom. Nábytok z výrobného závodu v Topoľčanoch nájdete na 70 predajných miestach a v roku 2021 k nim pribudnú ďalšie.

Kuchyne Family

Inšpirujte sa kuchynskými novinkami Family. Kuchyňu vám navrhneme, vyrobíme a zmontujeme.

Z noviniek, ktoré Decodom predstavil pod názvom Kuchyne Family, zákazníkov najviac zaujala kombinácia klasického rámového tvaru a trendových uni farieb. Samozrejmosťou je vysoká kvalita výroby a individuálny prístup pri návrhu kuchyne na mieru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.