Decodom 0 3194x

Nová chladnička vás zbaví starostí

Koľkokrát v živote ste stáli ako zamrznutí? So mnou sa vám to nestane! S novou chladničkou MORA s technológiou NoFrost sa námrazy raz a navždy zbavíte!

Nekonečné hodiny strávené odmrazovaním, namáhavé čistenie mrazničky so škrabkou na ľad, namiesto čučoriedok alebo čerešní, ktoré ste v lete s láskou zbierali, jedna ľadová guľa, uskladnené jedlo pokryté snehovou vrstvou a obavy, či v neidentifikovateľnej hrude zmrazených potravín nájdete tú, ktorú práve hľadáte… To všetko bude s novou vstavanou chladničkou MORA VCN 1821 už len nepríjemnou spomienkou!

Úsporne a bez starostí

Elegantná chladnička MORA VCN 1821novej generácie spotrebičov značky MORA je vybavená dvojokruhovým beznámrazovým systémom NoFrost, ktorý na 100 % zabraňuje vzniku námrazy. Úplne tak odpadá nutnosť namáhavého manuálneho odmrazovania. Okrem toho, že budete mať podstatne menej práce, získate viac priestoru a väčší prehľad o potravinách v mrazničke a tiež ušetríte energiu! Nová chladnička MORA má úspornú energetickú triedu A++, čo je určite dobrá správa pre rodinný rozpočet.

Výhodou je tiež do detailov premyslené vnútorné usporiadanie vrátane zásuvky VitaBox s kontrolou vlhkosti – HumidityControl, ktorá poskytuje dostatok priestoru a optimálne podmienky pre ukladanie ovocia a zeleniny. Pre extra veľké kusy potravín, ako je napríklad hus alebo moriak na špeciálne príležitosti, je v mraziacej časti pripravený MaxiBox s objemom 38 litrov.

Svoje miesto v špeciálnom držiaku majú aj fľaše či vajíčka. Štyri multi-variabilné sklenené police jednoducho výškovo nastavíte alebo vyberiete podľa toho, čo ste práve nakúpili a potrebujete uložiť v chladničke.

Spotrebiče Decodom

Širokú ponuku spotrebičov nájdete v našich predajniach alebo v eshope.

Veľmi praktická je tiež možnosť obojstrannej výmeny závesov dverí, takže sa otváranie jednoducho prispôsobí usporiadaniu vašej kuchyne. Na chladničku MORA sa môžete spoľahnúť aj v prípade malého výpadku elektrického prúdu, postrachu každej gazdinky, pretože dokáže chladiť ešte 16 hodín a tým udrží potraviny v perfektnom stave.

Okrem novinky – vstavanej chladničky MORA VCN 1821 so systémom NoFrost – sú k dispozíciitiež ďalšie inovované modely vstavaných chladničiek MORA.

Zdroj: MORA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.