Decodom 0 2052x

Myslíme na moderný dizajn a aj na Vaše financie

Keď ide o predstavy našich zákazníkov, snažíme sa vždy prinášať komplexné riešenia. Hľadáme možnosti, ako naplniť všetky očakávania tak, aby od nás naši klienti odchádzali maximálne spokojní. Netýka sa to len moderného dizajnu, odborného poradenstva, ale aj financovania.

Našim záujmom stále je, aby si zákazníci odnášali zo spoločných stretnutí odpovede na všetky odborné a technické otázky, aby sme zladili ich dizajnové očakávania a praktickosť riešení, a zároveň sa „vtesnali“ do stanoveného rozpočtu.

Je samozrejmé, že pri výbere modernej kuchyne si chce každý splniť svoje sny. O dostatočnej voľnosti pohybu, o dôvtipných úložných priestoroch či netradičných jedálenských kútoch. Tak, aby kuchyňa nebola len miesto kde sa varí, ale aby sa stala miestom, kde sa kulinársky tvorí.

Kuchyne Family

Ponúkame moderné kuchyne Family, v ktorých sa v dokonalej harmónii spája estetika s funkčnosťou.

Dôležitým faktorom, ktorý nás pri kreatívnych nápadoch môže obmedziť, sú financie. Je samozrejmé, že nás pri rozhodovaní výrazne ovplyvňujú. Preto aj my našim klientom ponúkame šikovnú možnosť, ako so svojich očakávaní neubrať, a zároveň neublížiť ani peňaženke. Nemusia sa spoliehať iba na tie financie, ktoré si vopred vyčlenili. Ak si chcú dopriať niečo navyše, alebo aj niečo luxusnejšie, s čím vopred nepočítali, máme pre nich riešenie.

Všetky naše kuchyne si môžu kúpiť aj na splátky cez Quatro. Rýchlo, jednoducho a šikovne. Nemusia sa báť, že výrazne zaťažia rodinný rozpočet, lebo ak si u nás vyberú kuchyňu na mieru napríklad za 2200 €, môže ich stáť od 50 € mesačne*. A to určite stojí za zváženie.

Splátky si nastavia pohodlne a bezpečne tak, ako si predstavujú. Zvoliť si môžu výšku splátky ako aj dobu splácania podľa vlastných predstáv a možností. Teraz majú navyše skvelú príležitosť zapojiť sa do súťaže.

Stačí, ak si v termíne 1.6. – 31.8.2020 kúpia na splátky cez Quatro niektorú z kuchýň FAMILY v minimálnej hodnote 2200 € a sú v hre o 3 kuchynské roboty ETA v hodnote až 349 €. Takéto splátkovanie je nielen šikovné, ale zároveň aj poteší.

*Reprezentatívny príklad: Celková výška úveru 2 200 €, pri úrokovej sadzbe 16,15 % p. a., výška mes. splátky 50 €, počet splátok 64, celková čiastka k úhrade 3200 €, RPMN 16,15 %, doba splatnosti 64 mesiacov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.