Decodom 0 5862x

Môže byť upratovanie pre deti zábava?

Tiež máte pocit, že Vás rozhádzané veci v detskej izbe zavalia? Každý z nás rodičov to už aspoň raz zažil. Ale ako to spraviť, keď upratovanie deti nebaví?

Premeňte detskú izbu na jednu veľkú stavebnicu.

S úložnými Lego boxmi to bude priamo hračka. Praktické boxy môžete skladať vedľa seba, na seba alebo kombinovať s rôznymi veľkosťami a farbami. Prebuďte v deťoch tvorivého ducha a fantáziu. Do boxov jednoducho uložíte i veci, ktoré práve nemajú svoje stále miesto. Vyskúšajte veľké boxy na ponožky, okrúhli malý boxík ako stojan na ceruzky či hranatý box ako štýlový obal na kvetinu. Úložné boxy krásne doladia aj izbu bábätka. Veľké boxy schovajú plienky, do menších si môžete dať kozmetiku a ďalšie drobnosti, ktoré vaše dieťa potrebuje. Boxy je možné umiestniť na stôl, na police alebo na podlahu. Sú to LEGO boxy, a preto sa fantázií medze nekladú.

Vybrať si môžete z množstva klasických i dizajnových farieb, s ktorými vhodne doladíte svoj interiér. Najväčšie boxy merajú 50 x 25 cm, do ktorých sa už zmestí veľa kociek i ďalších vecí. Naviac sú vyrábané z kvalitného pevného plastu, takže sa neprehýbajú a deti na nich môžu aj sedieť.

Úložné boxy

Plastový box v tvare LEGO kocky je vhodný pre  upratovanie kociek zo stavebnice ale aj iných hračiek.

Upratovanie je zábava

Hravé upratovanie bude deti baviť a vy budete mať o starosť menej. Naviac môžete z boxov rovno stavať. Sú navrhnuté tak, aby sa viac boxov mohlo spájať, skladať na seba a spájať rovnako ako z klasických kociek LEGO. Čo napríklad trón pre princeznú alebo búdu pre psa? Skvelou vychytávkou sú i boxy so zásuvkami, takže nemusíte rozobrať celú stavbu z obrích kociek, ale aj na priek tomu sa jednoducho k uprataným veciam dostanete.

Svojim deťom môžete za odmenu pripraviť desiatu do desiatového boxíka, alebo urobte kakao či čaj do štýlovej fľašky rovnakej značky.

Výroba boxov podlieha prísnym kontrolám, takže i keď Váš drobček box olizne, nič sa mu nestane. Materiálom je polypropylén (PP).  Boxy ani desiatové doplnky neobsahujú BPA, ftaláty ani PVC.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.