Decodom 0 2550x

Minimalistický dizajn s maximom úžitku

Jednoduchý dizajn s nádychom luxusu, minimum doplnkov a možnosť zariadiť priestor nenásilným spôsobom sú hlavné prednosti, ktoré ponúka moderná kuchyňa.

Kuchyňa Elis je stvorená pre moderný interiér. Jej hladké línie a vysoká variabilita sa prispôsobia každému interiéru.

Rovné línie a geometrická strohosť sa prejavujú na konštrukcii skriniek aj na tvare dverí. Dominuje hladký povrch a ak aj má kuchyňa dvere zložené z viacerých častí, sú vždy na seba kolmé a neopúšťajú pravouhlé tvary. Horizontálna línia je dominantná, a preto kuchyne obsahujú maximum výsuvných zásuviek. Tu sa prejavuje aj praktická stránka modernej kuchyne. Zásuvky sú prehľadné a s ich obsahom sa ľahko manipuluje. Vrchné skrinky nie sú zbytočne vysoké a systém otvárania pomocou výklopných systémov vám umožní pripravovať jedlo a mať pritom otvorené dvierka, ktoré vám neprekážajú.

Súčasný trend je naklonený jednofarebným dvierkam, ktoré sú doplnené výraznou akcentovou farbou, či už v podobe prednej plochy, otvoreného regála alebo zadného panela. Čistú líniu nenarúšajú ani úchytky, ktoré sú nahradené push systémom. Dvierka stačí len zatlačiť a otvoria sa samé. Ak úchytky potrebujete, je možné ich zapustiť do dvierok a vytvoria tak kompaktný celok s dvierkami.

Exkluzívny dizajn zvýrazňuje voľba vhodného osvetlenia. Najideálnejšie je LED osvetlenie pre svoje minimálne rozmery, ktoré ho predurčujú na zabudovanie do vnútorných priestorov skriniek, podsvietenie soklovej časti alebo ako pracovné osvetlenie pracovnej dosky. Dlhá životnosť a nízka spotreba sú ďalším plusom tohto typu osvetlenia.

Kuchyne Family

Ponúkame vám moderné kuchyne, v ktorých sa v dokonalej harmónii spája estetika s funkčnosťou.

Moderný interiér kuchyne je už takmer vždy spojený s obývacou časťou. Riešenie priestoru pomocou veľmi obľúbených a atraktívnych ostrovčekov pomáha opticky vymedziť hranicu medzi jednotlivými časťami. Pri výbere kuchyne je dôležité myslieť aj na obývačku. Musí byť harmonicky zladená  a pôsobiť kompaktne bez rušivých momentov.

Priestoru v kuchyni nikdy nie je dosť bez ohľadu na jej veľkosť. Pri návrhu je nutné rešpektovať zásady ergonómie a výsledok splní vaše očakávania. Všetko potrebné budete mať po ruke a práca bude pre vás potešením. Každá zóna má svoje špecifiká a tomu musí zodpovedať aj riešenie skrinky a kuchyne. Rohové mechanizmy využívajú každý centimeter inak ťažko dostupného priestoru, organizátory zásuviek poskytujú rýchly prehľad.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.