Decodom 0 8873x

Máte doma žiaka alebo študenta?

Obdobie, keď dieťa začne chodiť do školy prináša do detských izieb nové prvky, ktoré doteraz v jeho privátnom priestore neboli potrebné. Priestor na hranie nahradí písací stôl a dizajn nábytku sa z pestrých motívov zmení na jednofarebne zladené tóny. Aj keď sa z detskej izby stane študentská izba stále to musí byť komplexný priestor, ktorý slúži hlavne na relax, a keď už príde na povinnosti, musia byť spravené v maximálnom pohodlí.

Praktický úložný priestor zo série Tirol.

Základom relaxu je posteľ

Na výber máte celočalúnené postele, ktoré sú predajné ako komplet aj s matracom a vo väčšine prípadov aj s úložným priestorom. Výhodou je nižšia cena, nevýhodou nemožnosť vymeniť len matrac.

Samostatný rám postele a samostatný matrac je častejšia voľba. Aj pri tejto variante máte možnosť doplniť úložný priestor.

Ľahké otváranie pomocou piestov.

Rám býva zhotovený z masívneho dreva alebo z drevotrieskovej dosky. Pri výbere drevotrieskového rámu nebudete obmedzovaný pri voľbe šatníkov a ostaného nábytku. Farebne aj materiálovo ladia a ponuka je širšia.

Základná šírka postele je 90 cm, avšak čoraz väčšej obľube sa tešia postele široké 120 cm alebo až 140 cm.

Detská izba For You s romantickým nádychom.
Posteľ Tirol má zvýšené boky a prídavné lôžko na príležitostné spanie.

Miesta nie je nikdy dosť

Prehľadnosť je základným kritériom. Rôzne hĺbky políc, vešiaky na dverách, vnútorné zásuvky, to všetko napomáha v organizácii uskladnenia a pohodlia pri hľadaní správneho odevu alebo učebnice do školy. Pri malom priestore oceníte posuvné šatníkové dvere. Komody sú vybavené kvalitným kovaním zásuviek s dlhou životnosťou a brzdným systémom.

Študentská izba Point poskytuje maximum komfortu.
Šatník Uno s posuvnými dverami.
Šatník Tirol s praktickou a prehľadnou spodnou zásuvkou.

Detské izby Decodom

Moderné detské a študentské izby v rôznych atraktívnych štýloch. Stačí si vybrať zo širokej ponuky na eshope Decodom.

Na učenie aj na zábavu

Písací stôl by mal mať hĺbku minimálne 60 cm a šírku 80 cm. Pre pohodlné a bezpečné vstávanie zo stoličky musí byť hrana stola vzdialená od pevnej prekážky minimálne 1 meter. Dôležitý je aj priestor pod stolom. Mal by byť dostatočné veľký na to, aby ste doň zmestili napríklad praktický kontajner na kolieskach. Stoličku zvoľte kancelársku, ktorú si môžete nastaviť výškovo a zároveň má podrúčky pre pohodlné uloženie rúk.

Praktický písací stôl Uno môžete mať v rôznych farebných vyhotoveniach.
Zásuvky sú priamo integrované do písacieho stolíka Tirol.
Vnútorný organizér na stolíku Uno.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.