Decodom 0 3550x

Malé domáce spotrebiče, ktoré dokážu viac ako by ste čakali

Koľkokrát sa stalo, že ste potrebovali počas skúškového obdobia v škole trochu času navyše? S malými domácimi spotrebičmi MORA vám ho zostane dostatok.

Nové malé domáce spotrebiče MORA už nie sú len obyčajní kuchynskí pomocníci. Sú to záchrancovia, ktorí vďaka jednoduchému a intuitívnemu ovládaniu pomôžu v každej internátnej izbe, na chate či v domácnosti. Predstavte si večer, keď sú obchody už zatvorené a na izbe máte len starý chlieb a pár kúskov šunky. Jeden malý, skutočne skladný pomocník a večera je za pár minút hotová. Toustovač 3 v 1 MORA MS 903 BK vyčaruje zo starého chleba nielen lahodné tousty, ale na raňajky pripraví s ľahkosťou aj chutné vafle. A to ešte stále nie je všetko. Jednoduchou výmenou odnímateľnej hliníkovej dosky, premeníte toustovač za pár sekúnd na elektrický gril.

Malí, ale šikovní

Ďalším multifunkčným pomocníkom je nepochybne tyčový mixér MORA MTP 600 X. Vďaka nerezovej čepeli noža a výkonu až 600 W nebude mať problém ani s mrazeným ovocím, ktoré za pár minút premení na osviežujúci sorbet. Bez problémov s ním pripravíte aj chutnú avokádovú nátierku na oslavu úspešných skúšok, ktorá je rýchla a navyše aj zdravá.

Kompletná kuchynská výbava, nielen hladných študentov, ale aj všetkých, ktorí bojujú s malým priestorom, by určite mala obsahovať aj varič. Indukčný varič ISG 2000 SP v prevedení slim ušetrí nielen miesto, ale vďaka vysokej účinnosti aj energie. Zapnete ho jednoducho dotykovým ovládaním, pomocou ktorého zvolíte jeden z 10 voliteľných stupňov ohrevu. Indukčný varič má teplotný rozsah od 60°C až po 240°C a nechýba ani časovač. Ideálny pomocník na prípravu akéhokoľvek jednoduchého pokrmu.

Spotrebiče Decodom

Malá biela technika v sebe zahŕňa nespočetné množstvo rôznych šikovných pomocníkov do domácnosti. Dostupné v predajniach alebo eshope.

Letné dobrodružstvá bez hladu

Nielen počas celého roka na internáte, ale aj vo výbave na letné dobrodružstvá na chate alebo v kempe, by rozhodne nemala chýbať elektrická panvica MORA MEP 1400 BK. Využijete ju na pečenie, varenie, smaženie, dusenie, ale aj zapekanie a to všetko na špeciálnom nepriľnavom povrchu. Aj vďaka nemu vyčistíte panvicu skutočne jednoducho a to aj v obmedzených podmienkach. Objem až 4,5 l zasýti aj veľkých hladošov a inteligentný termostat pre reguláciu teploty zjednoduší prípravu akéhokoľvek pokrmu. Tak čo, už ju máte zapísanú na svojom letnom „musthave“ zozname?

Zdroj: MORA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.