Decodom 0 5313x

Aj malá kuchyňa, môže byť veľkou pýchou domova

Kvalita za rozumnú cenu – to je charakteristika sektorových kuchýň Minimax. Sú to moderné a funkčné kuchyne, ktorých základ sme postavili na moderných materiáloch a kvalitnom spracovaní. Široké portfólio prvkov a doplnkov je zárukou, že vaša kuchyňa bude zodpovedať vašim predstavám. Pokiaľ patríte k ľudom, ktorí si vedia vybrať svoj štýl, či už moderný, klasický alebo rustikálny, tak práve vám urobia naše kuchyne radosť. S modernými alebo štýlovými kuchyňami Minimax zistíte, že aj lacná kuchyňa, je kvalitná kuchyňa.

Kuchyňa Nela

Jednoduché, tvarovo čisté hladké predné plochy z laminovanej drevotrieskovej dosky v drevodekore s dizajnovou úchytkou a použitím netradičných dverí so sklom, vytvárajú vkusnú, milú a modernú kuchyňu do každého priestoru.

Kuchyňa Maja

Predné plochy tejto kuchyne sú jednoducho členené zvislou tvarovanou hranou v drevodekore, aj so zvislým rámovým členením pri zasklených dverách – jemné a moderné prevedenie pre každý interiér kuchyne. Zostava svojím ergonomickým usporiadaním poskytuje majiteľom primeraný komfort a pohodlie pri varení.

Kuchyňa Adela

Rovné a čisté línie, jednoduché a zaujímavé frézovanie dverí, podporujú nadčasovosť a jemnosť kuchyne Adela. Tvar dverí v kombinácii s dekorom imitácie dreviny alebo jemného odtieňa vanilky, dáva kuchyni honosný vzhľad v malých aj veľkých zostavách. Dostáva tak ráz svetlej a pocitovo teplej kuchyne.

Decodom kuchyne

Kvalita za rozumnú cenu – to je charakteristika sektorových kuchýň Minimax.

Kuchyňa Jula

Štýlová a pritom jednoduchá, tvarovo nie obyčajná s netradičnou vitrínou až po pracovnú dosku. V kombinácii so štýlovou úchytkou vie upútať a aj správnym výberom prevedenia spríjemniť a zútulniť interiér kuchyne. Ale to, čo vnáša do miestnosti život, sú jasné odtiene doplnkov a detaily so stolovaním.

Kuchyňa Lina

Jednoduché, hladké prevedenie dverí kuchyne. Farebne zaujímavá a moderná kuchyňa z fólie vo vysokom lesku a rámovým prevedením zasklených dverí. Ponúka možnosť vytvoriť peknú a praktickú kuchyňu, a všetko, čo si ľahko viete predstaviť pod pojmom moderná kuchyňa.

Kuchyňa Bora

Moderná kuchyňa s tradičným funkčným rozložením. Charakteristická hladkými prednými plochami z laminovanej drevotrieskovej dosky v lesku. Je doplnená kvalitnou kovovou úchytkou a horizontálne členenými dverami so sklom.

Kuchyňa Reggae

Trendovú líniu zastupuje práve tento model. Biela farba dlhodobo kraľuje v zariaďovaní interiérov a práve preto je kuchyňa Reggae určená do domácností, ktoré držia krok s dobou. Číre sklo a hranatá úchytka zvýrazňujú jednoduchosť a štýlovú čistotu.

Decodom kuchyne

Kvalita za rozumnú cenu – to je charakteristika sektorových kuchýň Minimax.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.