Decodom 0 6287x

Komplexné riešenie bývania z Decodomu

Dnes Vám predstavíme komplexné riešenie bývania z Decodomu. Realizovali sme ho pre aktívnych manželov s dospelými deťmi, ktoré už majú svoje rodiny. Manželia majú záľubu v umení, preto je ich interiér plný kníh, obrazov a umeleckých predmetov. Žijú už sami, ale organizujú veľké rodinné stretnutia pre svoje deti a ich rodiny.

Viac generačná rodina

Vzhľadom na to, že sa ich rodina významne rozrástla o vnúčatá, potrebovali veľký priestor na pravidelné nedeľné stretnutia, obedy a oslavy. Týmto priestorom je kuchyňa s jedálňou, s veľkým krbom, ktorý vytvára v chladných dňoch príjemnú atmosféru.

Kuchyňa na mieru

Kuchyňa Katy  Vďaka mnohým detailom a farebným riešeniam pôsobí útulne a pohodlne. Je opticky príťažlivá, s nádychom elegancie, štýlová aj romantická.

Rozhodli sme sa im navrhnúť kuchyňu a jedáleň v bielom odtieni, ktorý predstavuje čistotu a eleganciu. Zvolili sme  dekor bieleho mramoru na doske.  Priestor dotvoril jemne tkaný koberec s perzským vzorom a rozťahovací masívny stôl v prírodnom dube s čalúnenými stoličkami. Nad stôl sme zavesili krištáľové svietidlo.

Detail kuchyne

Z kuchýň sme pre nich vybrali model Katy, ktorý sme doplnili obývačkou Tirol. Klasický rámový tvar dverí má jednoduchý nadčasový dizajn, ktorý nezostarne. Priestor medzi skrinkami vypĺňajú plytké regály v dekore šedý kameň. Využili sme tu aj závesný systém na medené kuchynské náradie. Spodné skrinky sme navrhli s praktickými zásuvkami, v ktorých sa skrývajú  moderné organizéry na delenie priestoru, drevené príborníky a systém košov na triedenie odpadu. Súčasťou kuchyne je zabudovaná chladnička s mrazničkou.

kuchyňa pre veľkú rodinu

Úchytky sú kombináciou knopka a madlo z rovnakej dizajnovej série v prevedení bronz alu a sú mimoriadne praktické a zároveň efektné.

rodinné stretnutie

Realizácia obývačky a spálne

Časť obývačky je riešená solitérmi zo série Tirol, ktoré vytvárajú jednoduchú zostavu. Na stene v časti obývačky sme navrhli tapetu s florálnym motívom.

obývačka Tirol

Ďalšou miestnosťou, ktorú sme v dome zariaďovali je spálňa. Tu dostala miesto knižnica, pracovný kút a pohodlný ušiak na čítanie a počúvanie hudby. Samozrejme súčasťou spálne je aj úložný priestor.

spálňa na mieru

Klasický rámový tvar dverí modelu Tirol je atraktívny aj v súčasnej dobe a je obľúbený u všetkých vekových skupín od detí až po ich starých rodičov.

V celom zvyšku domu sme použili nábytok zo série TIROL v rovnakom dizajne, ale v prírodnom dekore dub riviera mountain. Na stenách je kombinácia tapiet v textilnom a florálnom dizajne v rovnakom patinovozelenom odtieni. Obrazom a umeleckým predmetom majitelia domu postupne sami určili miesto tak, aby im skrášľovali bývanie a pripomínali dôležité momenty života a rodinné stretnutia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.