Decodom 0 4463x

Keď detail rozhoduje

Pani Iveta dlho snívala o dokonalom spojení kuchyne, obývačky a chodby. Podmienkou bolo, aby všetko ladilo do najmenších detailov. Po oslovení viacerých výrobcov nábytku sa nakoniec rozhodla pre Decodom. 

Ako prebiehal výber kuchyne a čo na ňu vravia jej známy, nám pani Iveta porozprávala pri fotení kuchyne:

„Plánovanie kuchyne prebehlo dá sa povedať na prvý krát, keďže som pol roka pred prerábkou nášho domu sedela denno denne za PC a študovala ponuky kuchýň a ku vám som vlastne išla už pripravená a vedela som čo chcem.“

„Po vymeraní priestoru vaším pracovníkom nás ešte vyzvala pani Dragulová, ktorá nám robila návrh na upresnenie nejakých detailov a kuchyňa mohla ísť do výroby. Páčilo sa nám, že nemusíme už nikam chodiť a hľadať elektrospotrebiče. Bolo pre nás neskutočné prekvapenie keď nám pani Dragulová oznámila, že robíte túto službu a ihneď nám poradila čo sa nám hodí čo nie.“, pokračovala ďalej.

„Ako sa nám býva v novej kuchyni? Fantasticky. Každá návšteva, ktorá príde, nechce ísť sedieť do obývačky, ale chce posedieť v tej krásnej kuchyni. Myslím, že nie len nám sa veľmi páči ale aj cudzím ľuďom, ktorý mi kládli na Facebooku otázky kde som si dala robiť  kuchyňu. A touto cestou by som chcela veľmi poďakovať pani Dragulovej. Je neskutočná osobnosť a je ochotná pomôcť vo všetkých smeroch.“

Celému priestoru dominujú krásne hrady, ku ktorým bolo potrebné navrhnúť nábytok. Farebne sa k masívu najviac hodila jemná patinovaná vanillka, ktorá nádherne vynikne na masívnej dýhe kuchyne Raduza.

Pomyselnou čerešničkou na torte je okrasná lišta na horných hranách skriniek a okrasné pilastre medzi spodnými skrinkami. Tento okrasný detail mal tiež rozhodujúci vplyv na výber Decodomu ako výrobcu novej kuchyne. Nie každý je totiž vybavený technológiou, ktorá umožní výrobu okrasných líšt.

Kuchyne Family

Inšpirujte sa krásnymi kuchyňami našich zákazníkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.