Decodom 0 3994x

Jesenná kuchyňa – priestor plný pohody a farieb

Jeseň prináša neuveriteľnú paletu farieb a typických vecí, ktorými zdobíme domácnosti, záhrady či balkóny. Či sú to úžasné farebné listy, gaštany, šípky, bukvice, ktoré sa hodia do vencov a ikebán, farebné chryzantémy v črepníkoch, či vyrezané svetielkujúce tekvice pre radosť deťom. Prelom októbra a novembra je jednoducho plný farieb, ktoré patria aj do kuchýň a obývačiek.

Kuchyňa Katy vo farbe kašmír.
Jesenné dekorácie do kuchyne.

My sme sa preto pozreli, ako by mohla vyzerať krásna jesenná kuchyňa z nášho portfólia. Vybrali sme klasickú kuchyňu v decentných farbách, ktorá  vytvára pocit pohody  a útulnosti. Kuchyňa KATY, v jemnom odtieni kašmíru so štruktúrou dreva, je po bielej variante najpredávanejším farebným prevedením.
Otvorené dispozície priestorov je možné doplniť
solitérmi z programu SAGA v rovnakom farebnom odtieni.

Kuchyňa Katy a obývačka Saga v otvorenej dispozícii.

Dizajn klasických dvierok s kazetovým záfrezom je len obal, vnútro kuchyne je moderné a poskytuje komfort, ktorý od kuchyne každý očakáva. Zásuvky s plnovýsuvom a brzdou sú dnes už štandardom a preferuje ich väčšina klientov.  Vnútorné vybavenie pomáha udržať poriadok v zásuvkách. Integrované spotrebiče a led osvetlenie pracovnej dosky môže byť súčasťou aj takejto klasickej kuchyne.

Dizajn a vnútorné vybavenie kuchyne.

Detaily, ktoré tvoria celok

Každý štýl kuchyne má prvky, ktoré vytvárajú jeho charakter. Pri tomto type to nie je len dizajn dvierok či farebnosť.
Klasická ozdobná rímsa na vrchu skriniek, pilastre slúžiace ako ozdobný prvok na oddelenie energobloku, otvorené poličky na drobnosti, bočný koncový regál na ostrove, ale aj tehličkové obkladačky sú detaily, ktoré
dotvoria v tejto kuchyni teplo domova.
Pri voľbe pracovnej dosky sme ku kašmíru zladili odtieň dosky s textúrou kameňa – bronzit hnedý . V tmavom nádychu sú aj knopkové úchytky, veľmi populárne pri tomto štýle kuchyne.

Ozdobné detaily kuchyne.

Naša jesenná kuchyňa je doplnená praktickým ostrovom so zónou umývania, ktorý opticky predeľuje priestor. Medzi veľkými oknami, ktoré priestor robia vzdušným, sú solitéry z programu SAGA.

Jesenné doplnky sú nevyhnutné, ale ich množstvo by nemalo priestor zahlcovať. Jesennú atmosféru vytvorí nielen vôňa pečených gaštanov či škoricovo – jablkových koláčov, ale hlavne dekorácie.
My sme zvolili dekorácie s tekvičkami a listami vo farbách jesene, kvety tohto ročného obdobia, ale aj teplo sviečok.

Jeseň a jej farby.

A keď večer  zapálite sviečku v ručne vyrezávanej tekvičke, určite ožije :) alebo Vám prinesie spomienky na ľudí, ktorí Vám chýbajú. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.