Decodom 0 9658x

Horúce novinky v obývačke

Obývačka je jednou z najdôležitejších miestností domova. Je miestom, kde sa relaxuje po návrate z práce, a preto pri zariaďovaní obývacej izby je podstatné vedieť, aké má rodina zvyky a požiadavky na trávenie voľného času, aby obývačka bola funkčne využitá podľa potrieb jej užívateľov.

Naším zámerom je zariadiť obývačky tak, aby v sebe dokázali skĺbiť modernosť, funkčnosť, komfort a individualizmus. Vybrať si môže z našich horúcich noviniek.

Balu

Rozžiarte vašu domácnosť obývačkou Balu. Má moderný dizajn a krásne tvarové detaily, ktoré výrazne ohraničujú jednotlivé časti skriniek. Biela lesklá farba použitá na predných plochách dvierok, ale aj na lištách a hranách,je doplnená výrazným akcentom v bridlicovej farbe. Vnútorné osvetlenie dodá nábytku eleganciu a lesk. Samozrejmosťou je jemné zatváranie zásuviek, kvalitné kovanie a bezpečnostné sklo v dvierkach vitrín.

Luxemburg

Prírodné materiály dodávajú každému interiéru pravú domácu pohodu. Preto je obývačka Luxemburg  vyrobená z drevitého dekoru dub grandson. Nádherná kresba vynikne vďaka rovným líniám predných plôch na dvierkach. Jemnosť dreva a prírody je umocnená zaoblenými hranami skriniek. Štruktúra dreva je umocnená 3D reliéfom na chrbtoch presklených vitrín, ktoré vyniknú pri použití vnútorného osvetlenia. Kvalitné kovanie umožňuje jemné zatváranie zásuviek.

Obývačky Decodom

Širokú ponuku kvalitných obývačiek nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Belando

Vďaka kontrastu čistej bielej farby a nového drevitého dekoru dub kronberg je dizajn obývačky Belando nadčasový a vhodný do rôznych typov interiérov. Elegantne pôsobí presklená vitrína s drevitým chrbtom, ktorý pekne vynikne pri použití vnútorného osvetlenia. Harmonicky pôsobia aj biele predné plochy dvierok vo vysokom lesku vhodne doplnené kúskom prírodného materiálu. Zásuvky úložných priestorov majú jemné zatváranie a kvalitné kovanie.

Obývačky Decodom

Širokú ponuku kvalitných obývačiek nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.