Decodom 0 2352x

Haier – svetová jednotka uvádza prémiové technológie

Značka Haier ponúka už viac ako 30 rokov prémiové spotrebiče špičkovej kvality, ktoré napĺňajú potreby náročných zákazníkov po celom svete. V celosvetovom meradle je skupina Haier jednotkou v podiele na trhu s domácimi spotrebičmi s 15,4% *, a to práve vďaka prvotriednym produktom a technológiám, ktoré nasledujú aktuálne svetové trendy, a vďaka profesionálnemu servisu a starostlivosti o zákazníka. Práve vaše domovy sú ich najväčšou inšpiráciou. Ak chcete žiť v modernej domácnosti, ktorá vám uľahčí život a poskytne vám čas navyše pre vaše rodiny, priateľov a koníčky, zároveň si potrpíte na prémiový dizajn a inovatívne technológie, potom práve pre vás je Haier tou správnou voľbou. Poďme si predstaviť, čo všetko ponúka a čím vás značka nadchne.

Chladničky: technológie Fresher Techs® a zóny potravinám na mieru

Či už hľadáte klasickú kombinovanú chladničku alebo multi door verziu s praktickým rozdelením vnútorného priestoru a vnútornou kapacitou až 610 litrov, ktoré ľahko pojmú aj veľké rodinné nákupy, široká ponuka značky Haier vás nadchne. A nielen, že skvele vyzerajú v luxusnej povrchovej úprave s kovovým leskom alebo v skle, inovatívne technológie Fresher Techs® zaisťujú dlhodobé kvalitné prostredie pre vaše potraviny.

Špeciálna zásuvka My Zone je určená na rýchle chladenie alebo dlhodobé uchovanie ovocia a zeleniny, u vyšších modelov má samostatné ovládanie nastavenia teploty.
Praktická Instant Cool Zone ochladí vaše nápoje len za 20 minút, Humidity zone udržuje až 90% vlhkosti so zaistením správnej cirkulácie vzduchu pre zachovanie nutričných vlastností čerstvých potravín, Dry Zone naopak vlhkosť znižuje pod 45% pre skladovanie mliečnych výrobkov.

V sérii Cube je k dispozícii jedinečný priestor Switch Zone, ktorý možno zmeniť z chladničky na mrazničku a späť. S baktériami sa pobije antibakteriálna technológia ABT® s aktívnym UV svetlom, Fresher Shield zabraňuje kolísaniu teploty pri automatickom odmrazovaní.

Vinotéky: inteligentné skladovanie najcennejších vín

Vinotéky Haier vytvárajú optimálne podmienky na uchovávanie vín a šampanského a vy si tak svoju vášeň môžete užiť v plnej miere, navyše sú skvelým dizajnovým doplnkom vášho domova.
Vďaka kompresoru s nízkymi vibráciami pracujú v tichu s hladinou hluku len 38 dB (A).

Filter s aktívnym uhlím pôsobí ako bariéra pre vonkajšie pachy, čo oceníte ak máte vinotéku umiestnenú v kuchyni. Vďaka tomuto filtru víno starne v prostredí, ktoré sa najviac podobá vínnej pivničke z prírodného kameňa.

LED osvetlenie šetrí energiu a neprodukuje ďalšie teplo, do sklenených dverí vinoték Haier je zabudovaný anti-UV filter, aby vaše vína zostali zachované v najlepšom stave.

Vinotéky Haier sú vybavené systémom regulácie vlhkosti, ktorý ju udržuje medzi 50-80%. Strážia tiež konštantnú teplotu, aby nedošlo k zmene chuti a vône a vína si uchovali svoju najčistejšiu podobu. V ponuke nájdete jedno- aj dvojzónové varianty, tzn. že môžete udržiavať v každej zóne inú teplotu.

Spotrebiče Haier

Kompletnú ponuku spotrebičov Haier nájdete v predajniach Decodom.

Práčky: ultra tichý chod s motorom Direct Motion

Práčky Haier sú poháňané mimoriadne tichým motorom Direct Motion. Motor pracuje bez remeňa a je umiestnený priamo na osi bubna práčky, čím výrazne znižuje vibrácie a hluk na iba 53 dB (A) pri praní a 67 dB (A) pri odstreďovaní. Súčasne predlžuje životnosť spotrebiča vďaka menšiemu počtu dielov a tiež prispieva k zníženiu spotreby energie a vody v energetickej triede A+++ (-40%).

Práčky ponúkajú parnú funkciu, ktorá vo vnútri bubna rozptyľuje paru a čistiaci prostriedok, uvoľňuje vlákna a pomáha odstrániť aj silné nečistoty. A to nie je všetko, vďaka pare je následne oveľa jednoduchšie žehlenie.

Inovatívny spôsob odloženého prania vám umožní vybrať, kedy chcete prací cyklus dokončiť a to až 24 hodín vopred. Jednoducho sa rozhodnete, kedy potrebujete mať bielizeň vypranú a práčka automaticky vypočíta počiatočný čas.

Exkluzívne antibakteriálne ošetrenie ABT® chráni pred tvorbou plesní a baktérií v najviac rizikových oblastiach, ako je napríklad zásuvka na prací prostriedok a tesnenie otvoru dverí.

Ovládanie práčky je veľmi jednoduché vďaka prehľadnému digitálnemu displeju a panelu v slovenčine. Na ňom môžete ľahko nájsť potrebné programy a funkcie, vybrať si môžete až z 16 rôznych prednastavených programov.

* Zdroj: Euromonitor International Limited 2019,% v jednotkách podielu, dáta z roku 2018.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.