Decodom 0 3766x

Grilovacia sezóna pokračuje

Nesmúťte za grilovacou sezónou a príjemnými posedeniami s priateľmi pri chutnom jedle a lahodnom pohári vína. S grilom Electrolux Plancha E9HL33 môžete premeniť váš varný panel za okamih na gril a vychutnávať si tak atmosféru grilovačky po celý rok.

Kuchyňa Ester

Elegantná a trendová kuchyňa. Predné plochy v moderných jednofarebných vyhotoveniach možno kombinovať aj s príjemnými drevodekormi.



Viac na www.decodom.sk

Jedálenská stolička

V ponuke máme čalúnené jedálenské stoličky, stoličky z dreva a masívneho dreva, kovu, aj plastu.

Viac na decodom.sk

Jedálenský stôl

V ponuke máme kuchynské stoly z masívneho dreva, stoly z laminátu, jedálenské stoly so sklenenou doskou alebo stoly s pevnými štýlovými chrómovými nožičkami.

Viac na decodom.sk

S grilom Electrolux Plancha E9HL33 premeníte rýchlo váš varný panel  na gril a pokrmy, ktoré si na ňom pripravíte doma v kuchyni získajú perfektnú chuť vonkajšieho grilu po celý rok. Vychutnajte si grilované špeciality ako šťavnaté steaky, chutnú zeleninu a čerstvé morské plody kedykoľvek chcete.

Spotrebiče Electrolux

Ponuku spotrebičov Electrolux nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Stačí gril Plancha iba umiestniť na varný panel, dobre ho rozpáliť a položiť na neho vhodne okorenené mäso a zeleninu. Všetky ingrediencie sa ugrilujú rovnomerne, nech ich umiestnite kamkoľvek po celej ploche grilu, pretože teplo sa distribuuje po celom povrchu grilu. Jedným z jeho najväčších benefitov je nepriľnavý povrch. Vďaka tomu počas prípravy jedla použijete menej oleja, čím získate zdravšie jedlo bez pokazenia chuti a navyše aj dokonalú textúru s príchuťou grilovania na uhlí. Hodí sa na všetky druhy varných dosiek.

Gril Electrolux Plancha E9HL33

Vychutnajte si grilované špeciality ako šťavnaté steaky, chutnú zeleninu a čerstvé morské plody kedykoľvek chcete.
Ponuku spotrebičov Electrolux nájdete v našich predajniach.

Vybrať predajňu

Rozmer grilu  Electrolux Plancha sú: výška 59 mm,šírka 238 mm, hĺbka 432 mm.

Gril Electrolux Plancha E9HL33 sa nedá umývať v umývačke riadu, ale jeho čistenie je jednoduché, stačí ho umyť ručne hubkou v teplej vode. Vďaka tomu strávite menej času jeho údržbou a môžete sa viac venovať tráveniu času pri konzumácii lahodného grilovaného jedla v spoločnosti vašej rodiny a priateľov.

Batéria

Správny výber vodovodnej batérie je veľmi dôležitý, pretože plní nielen svoju funkciu, ale bude aj dizajnovým kúskom. Granitové, nerezové alebo mosadzné batérie sú nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti.

Viac na decodom.sk

Drezy Decodom

Kvalitné kuchynské drezy od renomovaných svetových výrobcov Blanco a Franke sú najlepším spojením ceny a kvality. V ponuke sú granitové, silgranitové a nerezové drezy v rôznych tvaroch a veľkostiach.

Viac na www.decodom.sk

Kuchyňa Astória

Princezná vkusu a jemnosti. V každom detaile a prevedení sa skrýva ladnosť jednotlivých kriviek tejto krásnej kuchyne. Jej eleganciu ešte stupňujú horné skrinky s presklenými dverami a vnútorným osvetlením, vďaka ktorému dokáže navodiť veľmi romantickú atmosféru.

Viac na decodom.sk

Zdroj: Electrolux

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.