Decodom 0 3551x

Chcete to s úchytkou alebo bez?

Kuchynské linky bez úchytiek sú obľúbené hlavne kvôli pútavému estetickému vzhľadu, jednoduchej údržbe a samozrejme aj vyššej bezpečnosti. Naši dizajnéri preto navrhli novú kuchyňu Tilia, ktorá všetky tieto výhody ponúka.

Osobitým prvkom kuchyne Tilia je spôsob otvárania úložných priestorov. Úchytka je preto zapustená do hrany dvierok vďaka čomu nenarúša jednoduchý a kompaktný dizajn.

Milovníci minimalizmu môžu na vybraných skrinkách úchytku nahradiť za „push“ systém otvárania. To znamená, že skrinka sa otvára dotykom a zatlačením na dvierka.

Kuchyňa Tilia nájde uplatnenie aj v zariaďovaní otvorenej dispozície kuchyne a obývačky. Ako vhodnú na kombináciu odporúčame obývačku Route, ktorá má rovnaký dizajn a farby ako kuchyňa Tilia.

Kuchyne Family

Nový dizajnový rad kuchýň Family nájdete v predajniach a eshope Decodom.

Kuchyňu vám navrhneme podľa vašich individuálnych nárokov v 3D programe. Samozrejmosťou je ponuka odbornej montáže našimi školenými montážnikmi. Šetríme váš čas a ponúkame predĺženú záruku.

Ponúkame vám moderné kuchyne, v ktorých sa v dokonalej harmónii spája estetika s funkčnosťou. Dobrá kuchyňa je nielen krásna, ale aj praktická. Premyslený systém vnútorného života sa hravo postará o poriadok a podporuje tak zjednodušenie pracovných úkonov. Ak máte všetko čo potrebujete v dosahu svojich rúk, práca beží ako po masle.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.